Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért változott meg így a...

Miért változott meg így a nagyanyám?

Figyelt kérdés

63 éves korához illően öltözött élt viselkedett.

pár hete kezdte, kiengedve hordja a haját, befestette, fiatalos fazonra vágatta( hosszú haja van de fiatalos fazonú)

erősen sminkeli magát, botox kezelést csináltatott,vett egy számítógépet facebook-ozik msn-ezik egész nap, vagy éppen disco számokat és Lady Gaga-át bömböltet.

érintőképrenyős mobilja van, és műkörme öregapám meg csak néz...

mi történt a mamámmal?

2011. máj. 4. 18:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ezzzz.... nem igaaaazzzz. :D Nagyon durva. Szerintem örülj neki. Elég egyedi lett a nagymamád. XD
2011. máj. 4. 18:26
 12/24 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem normális. hiába szeretne fiatalabb lenni nem lesz az. élvezze az életet de ugyanúgy mint régen. én nem tudnám elképzelni ha a nagyanyám megváltozna. akkor nekem is rossz lenne és biztos hogy én is változnék. mert én olyannak ismerem amilyen és sohasem akart másmilyen lenni. szerintem tegyél valamit mondd meg neki hogy te a régit sokkal jobban kedvelted (esetleg ha már nem sokáig él ahogyan vki itt mondta hogy azért változott meg hogy élvezze még az életet) használja ki hogy még ilyen idősen olyan amilyen.legyen a régi és szerintem ez mindnekinek sokkal jobb lenne. neked is mert te azt gonodlom jobban szeretted. én tapasztalatból beszélek na meg ez az én személyes véleményem.
2011. máj. 4. 18:27
 13/24 anonim ***** válasza:
Én nagyfaterral dumálgattam. Mondom járt e régen discoba.. Válasz: Jah a Moulin Rouge ba 30 éve..... :D
2011. máj. 4. 18:27
 14/24 anonim ***** válasza:
humor kategóriába akartál írni nem? legalább írnál úgy, hogy ne jöjjön le az első 2 mondatból, hogy kamu :D amúgy meg halad a korral:D
2011. máj. 4. 18:29
 15/24 A kérdező kommentje:

NEM KAMU!!!

ez igaz és az a témája a gyereki előtt, hogy most milyen fazonúra borotválta a nuniját stb... -.- bolondot csinál magából apa beakarja adnia bolondokhoz

2011. máj. 4. 18:38
 16/24 anonim ***** válasza:

Aaaaaaaaaaaham,télleg nem kamu -.-

Bocsi,nem veszem be ez AAANNNYYYIIIRRRAAA gyenge ><

11/L

2011. máj. 4. 18:40
 17/24 A kérdező kommentje:
te a 11 éveddel inkább maradj csendben kis csicska
2011. máj. 4. 18:44
 18/24 anonim ***** válasza:
hoppá.....úgy tűnik te is megváltoztál...:D
2011. máj. 4. 18:56
 19/24 A kérdező kommentje:
légyszi ne kötözködjetek, elég idegesség ez hogy nemtudjuk mivan vele..
2011. máj. 4. 20:50
 20/24 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ennyire megváltozott a személyisége,akkor az elvileg lehet betegség miatt is.

Pl aki beveri a fejét ,az lehet agresszívvé válhat,ha a fejlett szociális központja megsérül.Ilyenkor visszamegy állati szintre.

Olyan ember is volt,aki egy agysérülés után kezdett művészkedni.

Esetleg konzultálni kéne valami szakemberrel arról,hogy finoman hogyan lehetne kideríteni,hogy nincs-e valami nagyobb probléma a dolog mögött.

Persze lehet,csak vannak idős barátnői és ők vették rá a dologra, vagy haladni akar a korral és miért is ne.

Egyébként én anyám is bömbölteti a mai slágereket,de ő mindig is szerette az új slágereket,szóval a viselkedése nem változott meg.

2011. máj. 5. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!