Olvastátok? Mások is élnek így mint én. Kérdést?
Figyelt kérdés
A Gyerekvállalás,nevelés rovatban az egyéb kérdéseknél.
Szerencsétlen nő...Hálát adok a sorsnak,hogy nem úgy élünk.
2011. máj. 3. 11:33
22/25 anonim válasza:
A legvégén írta hogy tud mindent a párjáról de az nem kíváncsi rájuk..
23/25 A kérdező kommentje:
Barátom közel kalik a hölgyhöz--pviből kiderült-
Elment hozzá,vitt ezt-azt.
Sajnos tényleg minden igaz:(
Saca--a barátom aki tökre erős lélekben meg minden,mondta,hogy rendes a nő,tiszta,szép ház,és az egyik szomszédja a hölgynek is ugyanazt állította mint ő.
AKKOR MOST MI VAN?
Én azt mondom,tényeg örüljünk,hogy nem élünk,tengődünk úgy....
Páran szerencsétlent még ki is osztották....
No comment.
2011. máj. 3. 21:34
24/25 anonim válasza:
Előző vagyok, az emberek mindenben kételkednek, kamuszagot éreznek mindenben, nem képesek elfogadni hogy nem teregetnek ki mindent. Szerintem is igaz történet, ha valaki szórakozni szeretne, nem ez a legviccesebb dolog..
25/25 anonim válasza:
Szörnyű a pasi égjen a pokolban, bár elég egyértelmű hogy az 'apuka' megunta a papás mamást és dobantott hogy ne kelljen gyt. fizetni ezt nyilván a nő is tudja csak dühös és kéttségbe esett ezért a kitekert sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!