Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvastátok Szergej Lukjanyenko...

Olvastátok Szergej Lukjanyenko:Őrség Tetralógiáját? Hogy tetszett? Nem nagyon láttam kérdést róla ezért feltettem hátha találok még rajongókat :D

Figyelt kérdés

Én még csak az első 2 részt olvastam el,de nagyon jó!Főleg az E/3 személyben írott részek tetszenek,de a többit is nagyon jól megírta Lukjanyenko.Olvastátok-e a másik könyvét Az ugrás az ismeretlenbe (és folytatását)és az ,hogy tetszett?

"Jelen szöveg terjesztése jóváhagyatik,a fény ügyét elmozdítandó"

/Éjszakai őrség/

"Jelen szöveg terjesztése jóváhagyatik,a setét ügyét

elmozdítandó"

/Nappali Őrség/

2011. máj. 24. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Hmmm... újra kéne olvasni. Nekem tetszett.
2011. máj. 26. 00:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó hallani :)
2011. máj. 27. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszett :) A filmet láttam először, és utána ugrottam rá a könyvekre. A legjobb szerintem a Tükrös történet volt :)

Az "Ugrás"-ok közül csak az elsőt olvastam, de tervezem a másodikat :D

2011. máj. 29. 14:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is még az ugrások első részét olvasom :D
2011. máj. 30. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:

olvastam az összes őrség-es könyvet (sajna gépen) és nekem nagyon tetszettek attól függetlenül, hogy eléggé borongós a hangulata.

a film amúgy nem nagyon vett le a lábamról..

nem'tom mondjuk hogy mit jelent az elején az, amikor csatázik a Geszer meg a Zavulon serege, az után békét kötnek, de mi az a suttogós rész, amikor annak a csávónak a fejébe beszélnek bele..

2012. júl. 22. 14:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Az elsőt most olvastam ki. Jó könyv, csak egy kicsit nehéz követni.

Kezdem a másodikat.:D

2014. jún. 2. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!