Olvastátok Szergej Lukjanyenko:Őrség Tetralógiáját? Hogy tetszett? Nem nagyon láttam kérdést róla ezért feltettem hátha találok még rajongókat :D
Én még csak az első 2 részt olvastam el,de nagyon jó!Főleg az E/3 személyben írott részek tetszenek,de a többit is nagyon jól megírta Lukjanyenko.Olvastátok-e a másik könyvét Az ugrás az ismeretlenbe (és folytatását)és az ,hogy tetszett?
"Jelen szöveg terjesztése jóváhagyatik,a fény ügyét elmozdítandó"
/Éjszakai őrség/
"Jelen szöveg terjesztése jóváhagyatik,a setét ügyét
elmozdítandó"
/Nappali Őrség/
Nekem is tetszett :) A filmet láttam először, és utána ugrottam rá a könyvekre. A legjobb szerintem a Tükrös történet volt :)
Az "Ugrás"-ok közül csak az elsőt olvastam, de tervezem a másodikat :D
olvastam az összes őrség-es könyvet (sajna gépen) és nekem nagyon tetszettek attól függetlenül, hogy eléggé borongós a hangulata.
a film amúgy nem nagyon vett le a lábamról..
nem'tom mondjuk hogy mit jelent az elején az, amikor csatázik a Geszer meg a Zavulon serege, az után békét kötnek, de mi az a suttogós rész, amikor annak a csávónak a fejébe beszélnek bele..
Az elsőt most olvastam ki. Jó könyv, csak egy kicsit nehéz követni.
Kezdem a másodikat.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!