Éjszakai Őrség?
Többször megnéztem már ezt a filmet a látvány egész jó,de számomra rendkívül zavarosnak tűnik.
Nem világos,hogy ezek vámpírok,mutánsok,vagy mik?
Meg csak egymást látják akkor?
És csövesnek öltözve zseblápával világítanak egymásra.
Valaki röviden leírhatná a film lényegét.
szerintem ha tényleg érdekel, akkor olvasd el a könyvet
az író szergely lukanyenko, és ez egy 3-4 kötetes sorozat + egy kiegészítő kötet, 1, éjszakai őrség
2, nappali őrség stb.
a lényeg, hogy vannak a másfélék, ezek a különleges képességekkel bíró "emberek"
a másféléknek van két táboruk, a fénypártiak és a setétek
és ezen belül vannak a vámpírok, boszorkányok alakváltók, gyógyítók, varázslók/varázslónők
van a homály, ahonnan a másfélék az erelyüket nyerik. azok az emberek, akik át tudnak menni a homályba, azok a másfélék. a homályban a való dolgok lelsssaulnak, elszürkülnek, és ha két másféle van a homályban akkor látják egymást (az emberek nem látják azt aki a homályban van)
amúgy szerintem a film elég tré
ha érdekel ez a horror/sci-fi/fantasy stílus, akkor a könyvet nagyon ajánlom, mert nekem nagyon tetszett (attól függetlenül h. egy kicsit borongós a hangulata
köszi eszti:)
tudom,hogy könyvsorozat.
majd megnézem,hogy megvan-e a könyvtárban és akkor nekifutok.
köszönöm.
próbáltam már gépen olvasni,de nagyon nem megy úgy.
hagyományosan szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!