Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Éjszakai Őrség?

Éjszakai Őrség?

Figyelt kérdés

Többször megnéztem már ezt a filmet a látvány egész jó,de számomra rendkívül zavarosnak tűnik.

Nem világos,hogy ezek vámpírok,mutánsok,vagy mik?

Meg csak egymást látják akkor?

És csövesnek öltözve zseblápával világítanak egymásra.

Valaki röviden leírhatná a film lényegét.

2011. nov. 22. 23:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül, én többszöri nekifutásra sem tudtam fél óránál többet nézni (úgy hogy neteztem közben...).
2011. nov. 23. 04:36
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem ha tényleg érdekel, akkor olvasd el a könyvet

az író szergely lukanyenko, és ez egy 3-4 kötetes sorozat + egy kiegészítő kötet, 1, éjszakai őrség

2, nappali őrség stb.

a lényeg, hogy vannak a másfélék, ezek a különleges képességekkel bíró "emberek"

a másféléknek van két táboruk, a fénypártiak és a setétek

és ezen belül vannak a vámpírok, boszorkányok alakváltók, gyógyítók, varázslók/varázslónők

van a homály, ahonnan a másfélék az erelyüket nyerik. azok az emberek, akik át tudnak menni a homályba, azok a másfélék. a homályban a való dolgok lelsssaulnak, elszürkülnek, és ha két másféle van a homályban akkor látják egymást (az emberek nem látják azt aki a homályban van)

amúgy szerintem a film elég tré

ha érdekel ez a horror/sci-fi/fantasy stílus, akkor a könyvet nagyon ajánlom, mert nekem nagyon tetszett (attól függetlenül h. egy kicsit borongós a hangulata

2012. júl. 21. 22:21
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi eszti:)

tudom,hogy könyvsorozat.

majd megnézem,hogy megvan-e a könyvtárban és akkor nekifutok.

2012. júl. 22. 01:28
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem megva word-be és esetleg el tudnám küldeni, ha érdekel
2012. júl. 22. 14:19
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm.

próbáltam már gépen olvasni,de nagyon nem megy úgy.

hagyományosan szeretek.

2012. aug. 11. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!