Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Olvastátok már ezt a kérdést?

Olvastátok már ezt a kérdést?

Figyelt kérdés

Nem én írtam ki,én csak az egyik válaszoló voltam... De szerintem érdekes dolgokról van szó,ha van kedve még valakinek válaszoljon... :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2010. márc. 29. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen,én vagyok az utolsó komment előtti válaszoló, beleborzongok, ha olvaom a válaszokat.
2010. márc. 29. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam is csinálta a falon a semminek a mosolygást,integetést(2 nagyszülője a terh alatt ment el).Én nagyapámat véltem látni sokáig a halála után.Az is érdekes,hogy 2 1/2 éve minden hajnalban felkelek abban az időpontban,amikor az anyósom meghalt(nem volt túl jó a viszonyunk).Nálunk ált. ha vki terhes lesz a családban 1 másik rokon meghal.Sokszor eszembe jut mennyire fura,hogy apósom a fiam születése előtt 2 nappal halt meg.Én hiszek a túlvilági dolgokban,de ezeket az ellentábor tagjai úgyis kimagyarázzák.
2010. márc. 29. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Ebben csak az az érdekes, hogy felnőttként nem (vagy alig páran) emlékeznek rá, nem lehet, hogy inkább ez csak belemagyarázás? Legalábbis remélem, hogy tényleg csak belemagyarázás, mert akkor borzasztóan sajnálom a piciket, elég durva élményekről számoltak be.
2010. márc. 29. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:
A picik tudják, hogy a szellemek nem bántják őket, mi is tudnánk, csak nagyon misztifikáljuk a témát.
2010. márc. 29. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Az én édesapám akkor halt meg, amikor a picur fél éves lett :( Most tíz hónapos és pár napja először vittük ki a sírhoz. integetett a sír felé :) Nagyon boldoggá tett vele minket.

2010. márc. 29. 22:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Köszi, hogy belinkelted a kérdést, erről lemaradtam, de nagyon érdekes volt most végigolvasni.Volt sztori, ami megborzongatott, volt, amit megkönnyeztem.

Egyébként én is hiszek a dologban, 7 hónapos volt a lányom, mikor állt a kiságyában, és hirtelen elkezdett valamit bámulni a szoba másik felében, ahol csak egyetlen fehér szekrény áll, semmi érdekes. Aztán elmosolyodott, totál úgy, ahogy az emberekre szokott. Még mondtam is neki, mi van, szellemet látsz? Aztán ránéztem a dátumkijelzős óránkra, pont azon a napon, abban a percben halt meg 1 évvel korábban az édesapám.

2010. márc. 30. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!