Olvastátok már ezt a kérdést?
Nem én írtam ki,én csak az egyik válaszoló voltam... De szerintem érdekes dolgokról van szó,ha van kedve még valakinek válaszoljon... :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Sziasztok!
Az én édesapám akkor halt meg, amikor a picur fél éves lett :( Most tíz hónapos és pár napja először vittük ki a sírhoz. integetett a sír felé :) Nagyon boldoggá tett vele minket.
Köszi, hogy belinkelted a kérdést, erről lemaradtam, de nagyon érdekes volt most végigolvasni.Volt sztori, ami megborzongatott, volt, amit megkönnyeztem.
Egyébként én is hiszek a dologban, 7 hónapos volt a lányom, mikor állt a kiságyában, és hirtelen elkezdett valamit bámulni a szoba másik felében, ahol csak egyetlen fehér szekrény áll, semmi érdekes. Aztán elmosolyodott, totál úgy, ahogy az emberekre szokott. Még mondtam is neki, mi van, szellemet látsz? Aztán ránéztem a dátumkijelzős óránkra, pont azon a napon, abban a percben halt meg 1 évvel korábban az édesapám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!