Fiatal lányok és fiúk, mien életet akartok?
20/F vagyok, és gyakran gondolkozom azon hogy mien életet akarok majd, de szeríntem nagyon nehéz példáúl azt elképzelni hogy hogy akarom hogy a feleségem iránti kapcsolatom legyen, nehéz így leírni min is gondolok..
De a lényeg, ti hogy képzelitek el, most nem anyagi gondokra gondolok( munka satöbbi), hanem, házban akartok élni, hova mentek nyaralni, a család gyakran jön át, satöbbi. ilyen "általános" dolgok...
Èn 30 éves vagyok és nekem bejött amit akartam, de mindig többet akar az ember.
van egy bébink, a párommal szuper jó kapcsolatunk, anyagilag szuperül állunk. habár elég magányos vagyok mert ahol élünk kevés a barát és család nincs.
+ hiányzik a családi ház, de egy nagy lakásunk van + nagy balkonnal.
Nyaralni bárhova mehetünk anyagilag megengedhetjük, csak sokszor idö kérdése.
azt gondolom ha jól irányítod a sorsodat akkor bármi össze jöhet.
27 éves nő vagyok.
3 éve élek egyedül, előtte 11 év kollégium.
Régóta nincs párkapcsolatom.
Anyámhoz néha hazamegyek.
Nagy családi kertes ház,szép környezet,tiszta levegő,szerető férj,gyerekek,kutya,macska,kisegér:),biztos megélhetés,boldogság,szeretet,békesség,nyaralás szempontjából ne az legyen a gyerekeknek a nyaralás,hogy elmennek a mamához,hanem együtt,közösen,vhová külföldre,esetleg Mo-n vhol,és akkor 1 hetet együtt,csak pihenéssel tölteni.Minden hétvégén meglátogatnánk a családot,a nagyszülőket,mama finom sütit süt,házi lekvárral,közben mesélget a "régi szép időkről" az unokáknak,papa meg a katonaságról,meg a legény életéről:))
Tudom,túlságosan is idilli,és csöpögős,de ha bele gondolok,engem ez tenne igazán boldoggá,persze tudom hogy úgyse így lesz majd minden,de azért jó lenne:)
18/L
és szóval a jövöröl, hogy szeríntik hogy lessz, hogy akarják hogy legyen, nem hogy az utolsó 5 évben vagy most mit csinálnak :)
de azért kössz a választ
na az utolsó, a 18/L jól válaszólt a kérdésemre :)
+ pont neki :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!