Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal lányok és fiúk, mien...

Fiatal lányok és fiúk, mien életet akartok?

Figyelt kérdés

20/F vagyok, és gyakran gondolkozom azon hogy mien életet akarok majd, de szeríntem nagyon nehéz példáúl azt elképzelni hogy hogy akarom hogy a feleségem iránti kapcsolatom legyen, nehéz így leírni min is gondolok..

De a lényeg, ti hogy képzelitek el, most nem anyagi gondokra gondolok( munka satöbbi), hanem, házban akartok élni, hova mentek nyaralni, a család gyakran jön át, satöbbi. ilyen "általános" dolgok...

2011. máj. 2. 11:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én 24(nő) leszek,páromékkal élek...anyuékhoz hetente átmegyek van h többször is.Párom is át szokott néha jönni velem...kertes házban élünk nagy szeretetben :D
2011. máj. 2. 11:45
 2/19 anonim ***** válasza:
22 nő vagyok, párommal élek fél éve. Kéthavonta lejárunk Nyíregyházára ő szüleihez, majd Ráckevére enyémekhez. Jelenleg téglalakásban élünk egy társasházban. De szeretnénk nagyobb lakást :)
2011. máj. 2. 11:48
 3/19 anonim ***** válasza:

Èn 30 éves vagyok és nekem bejött amit akartam, de mindig többet akar az ember.

van egy bébink, a párommal szuper jó kapcsolatunk, anyagilag szuperül állunk. habár elég magányos vagyok mert ahol élünk kevés a barát és család nincs.

+ hiányzik a családi ház, de egy nagy lakásunk van + nagy balkonnal.

Nyaralni bárhova mehetünk anyagilag megengedhetjük, csak sokszor idö kérdése.

azt gondolom ha jól irányítod a sorsodat akkor bármi össze jöhet.

2011. máj. 2. 11:48
 4/19 anonim ***** válasza:
Nagy ház, nagy család.
2011. máj. 2. 11:49
 5/19 anonim ***** válasza:
81%
Szeretném, ha húsz éves koromra már tisztességes helyesírásom lenne, nem hagynám ki az "ly"-okat a szavakból, nagybetűvel kezdeném a mondatokat és használnék vesszőket is - és nem baj, hogy ez nem kultúroldal, ahol helyesen tudok írni, de szeretek igényes lenni magamra.
2011. máj. 2. 11:50
 6/19 anonim ***** válasza:

27 éves nő vagyok.

3 éve élek egyedül, előtte 11 év kollégium.

Régóta nincs párkapcsolatom.

Anyámhoz néha hazamegyek.

2011. máj. 2. 11:51
 7/19 A kérdező kommentje:
bocs, kössz a válaszokat, de azt akartam tudni kb hogy mit gondolnak azok akiknek nincs párjuk/ családjuk, hanem mint én még mindig otthon élnek...
2011. máj. 2. 11:52
 8/19 anonim ***** válasza:

Nagy családi kertes ház,szép környezet,tiszta levegő,szerető férj,gyerekek,kutya,macska,kisegér:),biztos megélhetés,boldogság,szeretet,békesség,nyaralás szempontjából ne az legyen a gyerekeknek a nyaralás,hogy elmennek a mamához,hanem együtt,közösen,vhová külföldre,esetleg Mo-n vhol,és akkor 1 hetet együtt,csak pihenéssel tölteni.Minden hétvégén meglátogatnánk a családot,a nagyszülőket,mama finom sütit süt,házi lekvárral,közben mesélget a "régi szép időkről" az unokáknak,papa meg a katonaságról,meg a legény életéről:))

Tudom,túlságosan is idilli,és csöpögős,de ha bele gondolok,engem ez tenne igazán boldoggá,persze tudom hogy úgyse így lesz majd minden,de azért jó lenne:)

18/L

2011. máj. 2. 11:52
 9/19 A kérdező kommentje:

és szóval a jövöröl, hogy szeríntik hogy lessz, hogy akarják hogy legyen, nem hogy az utolsó 5 évben vagy most mit csinálnak :)

de azért kössz a választ

2011. máj. 2. 11:54
 10/19 A kérdező kommentje:

na az utolsó, a 18/L jól válaszólt a kérdésemre :)

+ pont neki :P

2011. máj. 2. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!