Anyák napjára a vőlegényem anyukáját is lepjem meg?
Figyelt kérdés
Holnap lesz ugye anyák napja, és a saját anyukámat meglepem természetesen....van egy vőlegényem, még nem élünk együtt, de mindennél jobban szeretem őt, nem lenne illő meglepni az ő anyukáját is?!, hogy "megköszönjem", hogy világra hozta a kedvesem?????!!!!!2011. ápr. 30. 15:11
11/12 anonim válasza:
15:46-os vagyok..
Legszimpatikusabb megoldás az előttem válaszolóé (20:13-as). Mondjuk a legjobb, hogy idén pont így alakult nálunk is. Együtt választottunk virágot, majd mentünk át, és köszöntöttük fel közösen. :)
Te végül hogy döntöttél, hogy alakult?
12/12 A kérdező kommentje:
nem köszöntöttem fel, picit hülyének is nézett a vőlegényem, hogy felhoztam neki, hogy köszöntsük fel együtt az enyémet...:) nem az első "közös anyák napjánk" de az első úgy, hogy már a vőlegényem:):D
2011. máj. 15. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!