Anyák napjára a vőlegényem anyukáját is lepjem meg?
Elso sorban elegge szomoru, hogy azt irod mindennel jobban szereted a volegenyed anyjat. A sajat anyad kene mindennel jobban szeresd.
Masod sorban pedig, szerintem nem kene meglepned ot. Mindenki foglalkozzon a sajat anyjaval.
25L
Közösen felköszönthetitek, de sztem csak úgy külön ne állíts oda elé, külön ajándékkal mármint.
Elsőnek: a kérdező a vőlegényét szereti mindennél jobban, nem a vőlegény anyját!:)
Szerintem sem feltétlen szükséges..
..én eddig sosem köszöntöttem Anyák napján Párom Anyuját, hiába kedvelem nagyon.
Igen.........jol elneztem. A volegenyedre ertetted.
Bocs.
Nálunk ez úgy történik, hogy közösen veszünk én anyukámnak és a párom anyukájának is egy kis apróságot, és közösen felköszöntjük mindkét édesanyát. Először a párom édesanyját, mivel velük lakunk, aztán megyünk az én anyukámhoz.
De ha a vőlegényed, eddig hogyan oldottátok meg? Mert gondolom, nem ez az első anyák napja, amióta együtt vagy a vőlegényeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!