A barátom fia belémzúgott, ez már 100%, de én így nem tudok velük lenni. Mit tegyek, hogyan kezeljem? Tanácsokat kérnék
Szerintem is egyszer beszélj a sráccal, hogy azt a beszélgetést befejeztük, semmi hasonlót nem hallgatsz meg mégegyszer. Te az apját szereted, és ez így is marad.
Aztán próbáld magad lenyugtatni. És betartani azt, hogy nem ezzel foglalkozol az agyadban. A gyerekkel meg úgy viselkedj, mint egy tini, aki időnként őrült, és te vagy a mostohaanyja majdnem. Hiába vagytok közel, te csak ne akarj a barátja lenni, hanem a rokona. Kicsit fogj visszább a vele való nyiltságból. Ha neked ez nem megy, akkor nem megy, de az a te dolgod, és akkor elő állsz, hogy itt a vége fuss el vége, és emiatt. Azért mondjuk az apa fiát nem kellene egymásra haragítani. Én lehet mást mondanék az apának szakításkor, ha odafajulna a helyzet.
Hűvösebben a sráccal nem túl nyitottan, de nem feltűnően.És dolgozz magadon ! A hiúságodnak azért tuti jót tett, de vége, mostmár dolgozz .
Szerintem beszelj vele, mond neki hogy jolesik a hiusagodnak(igy nem erzi majd annira rosszul magat)de persze o is tudja mi van, meg ilyenkor konyen megtetszik neki valaki, foleg hogy te meg is akartad nyerni az erdeklodeset csak persze nem ilyen iranyban.
Ne reagald tul a dolgot termeszetes dolog ha valakinek teszik a masik , mindenkinek bejon egy csomo ember aztan ha a ketto passzol abbol kapcsolat lesz, ha meg nem attol meg nem kell a masikat kenyelmetlen helyzetbe hozni nincs semmi gond az elet megy tovabb. Ha most visszatekintesz a sulis szerelmeidre te sem vagy mar belejukzugva.
sok sikert bar lehet mire ez megirtam te mar el is intezted a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!