A munkát vagy a családot részesíted előnyben?
Figyelt kérdés
Őszinte válaszokat! :)2011. ápr. 29. 20:38
1/14 anonim válasza:
Én a családot, a barátom a munkát :(
2/14 anonim válasza:
Volt idő, hogy a munkát, elsősorban a fizetés miatt nem azért mert szerettem de már megutáltam annyira a munkahelyem, hogy maradna a család, ha lenne. :))))
3/14 anonim válasza:
A családot. De imádom a munkámat is.
4/14 anonim válasza:
helyzetfüggő
ha normális dologra kérnek meg akk persze ha nem akk nem.
ha apu sokadjára iszik akk nemfogok neki piát venni. ha be kell vásárolni mert más nemtud akk szivesen segítek.
5/14 anonim válasza:
A családot. De a kormány terveivel egyre szarabbak lesznek a munkakörülmények és alig lesz olyan munkahely, ami családbarát lenne...
6/14 anonim válasza:
A családot. A munka szükséges rossz, hogy céljainkat meg tudjuk valósítani. Van, akinek összejön: szereti is, meg is fizetik, kreatív, szórakoztató. De a legtöbb ember, főleg a hülye vezetők miatt szenved. A család más: az a sírig elkísér.
7/14 anonim válasza:
Munkát, a család engem nem érdekel.
8/14 anonim válasza:
Én még tanuló vagyok, de apukám maximálisan a családot, anyukám maximálisan a munkát.
Szerintem ez attól függ, hogy mit dolgozol (és milyen a családod).
9/14 napietus válasza:
egyiket sem, és mindkettőt. szeretem a családomat, és szeretem a munkám (azért csinálom), nem összehasonlítható a két dolog. ez ugyanolyan kérdés, mint ha megkérdeznénk egy ötévest, hogy kit szeretsz jobban, anyukádat vagy apukádat?
mindkettő fontos, csak másként.
10/14 anonim válasza:
Tényleg nem összehasonlítható. Egyrészt azért, mert valamilyen szinten mindkettő kell, másrészt azért, mert "a család" és "a munka" annyi, de annyiféleképpen jelentkezhet az ember életében, hogy nem lehet általánosítani. Én pl. szerencsére a hivatásomnak élhetek, a hobbim a munkám és a munkám a hobbim, így ha a "munkát" háttérbe szorítom, az nem csak az anyagiakról vagy a karrierről való lemondást jelenti, hanem valamennyire önmagam megtagadását is. Mellette saját családom (még) nincs, ezért nincs rajta mit előnyben részesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!