Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kérjek tőlük bocsánatot?

Rossz Fiú kérdése:

Hogy kérjek tőlük bocsánatot?

Figyelt kérdés
A múlt héten ki akartam menni bulizni, és a szüleim azt mondták, hogyha segítek akk kimehetek. Egész nap mindent megcsináltam amit csak kértek, de elfelejtettem mondani nekik hogy Bogácsra akarok menni (16/F), és este amikor megmondtam nem akartak elengedni és még elkezdtek papolni nekem meg tesóm is (22/F) és nagyon ideges lettem és kiírtam facebookra, hogy "Tiszta köcsögök a szüleim, hogy d.g.ln.n.k meg." (Ezt már meg is bántam) De ezt tesóm meglátta és egyből rohant a szüleinkhez és akkora vita lett belőle hogy az nem igaz. És most nagyon haragszanak rám és most hogy kérjek bocsánatot tőlük?
2011. ápr. 29. 14:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Eléjük állsz, egy nyugodt pillanatban, és magadhoz veszed a szót, és bocsánatot kérsz határozottan. Mondd, hogy érted miért haragszanak, nem is számítassz másra. Mondd is el nekik, hogy miért, hogy lássák tudod mit hibáztál. Mondj valami pozitívat is utána, hogy szereted őket, és tudod ő kis téged, és ez tini idétlen nagyon rossz dolog nagyon nagy hiba volt, de máris tanultál belőle. Aztán ahol kiírtad a hülyeséget, ott írd ki azt is, hogy bocsánat mindenki előtt, az előző kommentedért, és hogy szereted a szüleidet ! Ezt is tudja meg mindenki !
2011. ápr. 29. 14:53
 12/12 A kérdező kommentje:

Júúúúúúúj, nagyon jó kommentek jöttek :D

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen segítőkész :D

2011. ápr. 29. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!