Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bírom elviselni a férjem...

Nem bírom elviselni a férjem lányát. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Mindig hisztizik(csak úgy,még maga se tudja min),eléktelenkedik(húsvétkor 1 kosár ajándék nem volt elég neki...még akart),irigykedik(elveszi mindenkitől az ő játékát,csak máséval lehet játszani,az övével nem-azokat dugdossa),soha semmi nem felel meg neki(gondolok az ételekre,hétvégi családi programokra...),én nevelem,még is az anyját isteníti,aki 1 éves korába eldobta magától(ez az ami mindig kivágja nálam a biztosítékot)!

Ha kötekedni akarsz vagy "megkövezni" ne is válaszolj!Köszi

2011. ápr. 28. 10:58
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Írtam,ám azt is h nem az evészetével van a gond!Ezt is olvastad,vagy csak egyből rám ugrassz,h kötekedhess?Amúgy 6évesen,nem hiszem,hogy az ideális testsúly 30likó lenne,egy 120centis kislánynak.Érdekes ám az is,h az én lányomat is elhagyta az apja,és még sincsenek ilyen figyelemfelkeltő húzásai,sőt pont az ellenkezője!!!
2011. ápr. 30. 07:44
 32/33 anonim ***** válasza:
14%
Én nem kötegszem senkivel. Egyébként te vagy a felnőtt neked kell több eszednek legyen annál mint hogy egy hat éves gyerekre panaszkodsz. Minden gyerek más és más nem lehet egyiket a másikhoz hasonlítani. Valamelyik jobban igényli a figyelmet erre még nem jöttél rá magadtól. Vagy mit akarsz megszabadulni a kislánytól mert túl idegesítő? Szereted te egyáltalán egy kicsit is azt a gyereket. Szoktál csak úgy spontán játszani vele vagy mesélni neki. Voltatok közösen kirándulni vagy csak sétálni? Arra nem gondoltál hogy egy gyerekbe könnyebb a hibát keresni mint saját magunkba. Ha nem tetszik a válasz nem kell elolvasni az igazság attól igazság marad.
2011. ápr. 30. 12:24
 33/33 A kérdező kommentje:
Olvasd el,az eddigi kommentjeimet!?Írtam,h szoktunk a kislánnyal kettesbe programokat csinálni,és fel is soroltam hogy miket!Ezzel válaszoltam is minden kérdésedre...vagy nem kérdezted?Mert nem ? jel volt a mondtad végén,hanem .
2011. ápr. 30. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!