Nem bírom elviselni a férjem lányát. Mi tévő legyek?
Mindig hisztizik(csak úgy,még maga se tudja min),eléktelenkedik(húsvétkor 1 kosár ajándék nem volt elég neki...még akart),irigykedik(elveszi mindenkitől az ő játékát,csak máséval lehet játszani,az övével nem-azokat dugdossa),soha semmi nem felel meg neki(gondolok az ételekre,hétvégi családi programokra...),én nevelem,még is az anyját isteníti,aki 1 éves korába eldobta magától(ez az ami mindig kivágja nálam a biztosítékot)!
Ha kötekedni akarsz vagy "megkövezni" ne is válaszolj!Köszi
És még egy. A gyerekek nagyon érzékenyek. Ő pontosan érzi,hogy te nem szereteted.
Tehát természetes,hogy féltékeny a gyerekedra akit viszont lát,hogy igen.
Ezt egy nagyon szuper könyvből másoltam be, egy árvaházban felnőtt, hányatott sorsú fiuról szól, aki végre csoda folytán szerető otthonra lel, vagy inkább az otthon leli meg őt. Igaz történet.
"Tony és Sylvia fia katona volt, és ugy fogadtak az otthonukba, mintha én egy másik fiuk volnék. Olyanok voltak, mint szerető nevelőszülők, akikre mindigis vágyakoztam, de soha nem kaptam meg.
Tudták, hogy mit vállaltak, és azt is, hogy nem lesz könnyő egyikünk számára sem. Azt mondták:
-Menet közben meg kell tanulnod, hogyan tudunk együtt élni. H elcsórod az autót, vagy valamilyen bajba kerülsz, akkor közösen meg fogjuk oldani-de nem dobunk ki.
Addig senki sem mondta, "még ha valamit rosszul csinálsz, akkor is szeretünk téged". Korábban azt gondoltam: a szeretete azonnal meg kell ragadni, ha a közeledben van, mivel nem tart sokáig. Kipróbáltam a háziakat, mert szükségem volt arra, hogy lássam, vajon tényleg szeretnek-e. Egy este elmentem szórakozni, és késő éjszaka nagyon részegen jöttem haza, s odahánytam a földre.
Azt mondták:- John, mi még mindig szeretünk téged, de ez nem változtat azon, hogy neked kell feltakartani magad után a koszt, amit csináltál!
Csodálatosan voltak." ...
John Robinson: Senki kölyke a címe a könyvnek, érdemes elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!