Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bírom elviselni a férjem...

Nem bírom elviselni a férjem lányát. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Mindig hisztizik(csak úgy,még maga se tudja min),eléktelenkedik(húsvétkor 1 kosár ajándék nem volt elég neki...még akart),irigykedik(elveszi mindenkitől az ő játékát,csak máséval lehet játszani,az övével nem-azokat dugdossa),soha semmi nem felel meg neki(gondolok az ételekre,hétvégi családi programokra...),én nevelem,még is az anyját isteníti,aki 1 éves korába eldobta magától(ez az ami mindig kivágja nálam a biztosítékot)!

Ha kötekedni akarsz vagy "megkövezni" ne is válaszolj!Köszi

2011. ápr. 28. 10:58
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
58%
Nálam ezek a sztorik már ott megbuknak amikor a kérdezőtől ilyeneket olvasok, hogy "gyerekem" a "férjem gyereke". Ezek a tények persze, de egy családod belül nem használnám ezeket a kifejezéseket.
2011. ápr. 28. 11:15
 12/33 anonim ***** válasza:
65%

És még egy. A gyerekek nagyon érzékenyek. Ő pontosan érzi,hogy te nem szereteted.

Tehát természetes,hogy féltékeny a gyerekedra akit viszont lát,hogy igen.

2011. ápr. 28. 11:15
 13/33 anonim ***** válasza:
76%
és tény hogy a gyerek másképp látja a világot de attól még nem ostoba pláne nem 6 évesen.igaz hogy felnőttként nem bánhatsz vele mert nem érti,de attól még meg kell értenie,hogy mit tehet és mit nem
2011. ápr. 28. 11:17
 14/33 A kérdező kommentje:
A sztorit csak így tudtam érhetően leírni h én gyerekem,ő gyereke...másképp nem lehetett volna értelmesen megfogalmazni!
2011. ápr. 28. 11:18
 15/33 anonim ***** válasza:
64%
hát én is nehezen szertnék egy olyan gyereket aki egy dolog hogy nem az enyém,de állandóan azt éreztetné velem,hogy mindegy mit csinálsz én utállak.Szóval ehhez naaagyon sok türelemre lesz szükség
2011. ápr. 28. 11:18
 16/33 anonim ***** válasza:
93%
Tulajdonképpen a végletekig kihasznál a kislány, mert minden szavára ugrasz. Fel kell állítani a szabályokat, határokat kell neki szabni,és le kell törni a hisztit már a legelején. Tehát ha a hisztit tényleg figyelmen kívül kell hagyni, mert így, hogy engedtek neki, valóban megtanulja, hogy ez a módja a dolgok elérésének. Rendszerre van szüksége, össze van zavarodva, ha rend van körülötte, a kis fejében is rendeződnek a dolgok.
2011. ápr. 28. 11:19
 17/33 anonim ***** válasza:
84%
Nagyanyám az ilyen sztorikra mindig azt mondta:Akinek nem borja, nem nyalja...
2011. ápr. 28. 11:23
 18/33 A kérdező kommentje:
Valaki írta,h jobban szeretem a sajátomat,mint őt,arra válaszolva:Még szép,hogy nem hagyom,hogy egy kemény táblás könyvvel dobálja,aztán utána azt mondja,véletlen volt,mikor láttam,ahogy röpül a könyv,és bevörösödik a gyerek mellkasa,a bocsánat kérés helyett pedig,egész délután tutult,sírt,hisztizett,nagy nehezen kinyögte h bocs...és akkor is az apjára nézett!!Múltkor az én gyerekem megharapta,becsülettel bocsánatot is kért tőle,de a kislány még este is azzal a harapás nyommal sajnáltatta magát,ami egyáltalán nem volt nagy,se erős!Van sok olyan eset is,amit nem látok,de meghazudtolja a gyerekemet...volt rá példa,hogy az ény gyerekemnek egyértelműen ott voltak az ujj nyomok a kezén(vagyis megszorította a kislány)és azt mondta "Én nem szorítottam meg,hazudik!"
2011. ápr. 28. 11:25
 19/33 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem meg mindig anya lesz a kiraly. Ezt el kell fogadnod. Nekem egy ismerosom hagyta el a kisfiat 5 evesen es kulfoldre koltozott. Az apa szeretetben nevelte/neveli a kisfiut, kozben ujbol meghazasodott es minden rendben de megis anya a kiraly. Aki 2!!!! evente jar haza, Karacsonyra haza sem megy pedig akkor van a kisfiu szulinapja es ugy kell neki konyorogni, hogy neha azert valamit kuldjon a gyerekenek...:( Megis anya a kiraly, anyahoz akar koltozni pedig mar 11 eves es ez megy evek ota. 5-6 eve anya a kiraly aki eldobta magatol es alig kivancsi ra. Szornyu de ez van. Pedig le a kalappal az apa elott es a felesege elott, amilyen szeretetben es tiszteletben nevelik azt a kisfiut. De ok is elfogadtak, hogy anya a kiraly, nincs mit tenni. Szerintem a gyerekek az ilyet nem tudjak meg felfogni, mert nem tudjak es jo esetben sosem fogjak megtuni milyen lenne anyaval elni es ahogy a kozmondas is mondja "a fu mindig zoldebb a folyo masik partjan, amig at nem megyunk a folyo masik partjara es onnan ismet a masik part latszik zoldebnek."
2011. ápr. 28. 11:25
 20/33 anonim ***** válasza:
57%

Ezt egy nagyon szuper könyvből másoltam be, egy árvaházban felnőtt, hányatott sorsú fiuról szól, aki végre csoda folytán szerető otthonra lel, vagy inkább az otthon leli meg őt. Igaz történet.

"Tony és Sylvia fia katona volt, és ugy fogadtak az otthonukba, mintha én egy másik fiuk volnék. Olyanok voltak, mint szerető nevelőszülők, akikre mindigis vágyakoztam, de soha nem kaptam meg.

Tudták, hogy mit vállaltak, és azt is, hogy nem lesz könnyő egyikünk számára sem. Azt mondták:

-Menet közben meg kell tanulnod, hogyan tudunk együtt élni. H elcsórod az autót, vagy valamilyen bajba kerülsz, akkor közösen meg fogjuk oldani-de nem dobunk ki.

Addig senki sem mondta, "még ha valamit rosszul csinálsz, akkor is szeretünk téged". Korábban azt gondoltam: a szeretete azonnal meg kell ragadni, ha a közeledben van, mivel nem tart sokáig. Kipróbáltam a háziakat, mert szükségem volt arra, hogy lássam, vajon tényleg szeretnek-e. Egy este elmentem szórakozni, és késő éjszaka nagyon részegen jöttem haza, s odahánytam a földre.

Azt mondták:- John, mi még mindig szeretünk téged, de ez nem változtat azon, hogy neked kell feltakartani magad után a koszt, amit csináltál!

Csodálatosan voltak." ...

John Robinson: Senki kölyke a címe a könyvnek, érdemes elolvasni.

2011. ápr. 28. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!