Hány éves korig lehet egy nőnek még nagy biztonsággal gyereke?
Olyannak, aki még nem szült. És testalkatilag inkább a normál/vékony típus, vagyis fejletlenke és nem az a nagy trabális.
Vagyis férfiként, ha gyereket szeretnék, akkor maximum milyen korú és eddig gyermektelen nőkkel álljak szóba?
40 éves korig nagy biztonsággal lehet egészséges gyereke.
Kezdjük azt, hogy egy felnőtt nő nem "fejletlenke" ! Minden felnőtt nő testileg fejlett és érett a gyerekszülésre!
50 év körül férfiaknak sem ajánlott gyereket csinálni, milyen az már.
Ha 40 valamennyi vagy, akkor 30-40 éves nők közül keresgélj.
Ja még egy kérdés! Miért kell egy nőnek gyerektelennek lenni?
Attól még akarhat gyereket!
Én csak annyit tudok, hogy minél alacsonyabb a nő, annál termékenyebb, ennek valami evolúciós oka van (kevesebb tesztoszteront tartalmaz az alacsonyabb nők szervezete).
Én speciel 35 fölött már nem szülnék, egyrészt magam, másrészt a gyerek miatt, mert akkor már tényleg megnő a kockázatok száma.
Ha párt keresel, akkor szerintem 25 évesek környékén keress, mert kell egy kis idő, amíg találsz valakit, aki tényleg tetszik, és felépítetek egy biztos kapcsolatot, mert a gyereket nem csak megszülni kell, hanem felnevelni is.
Egyébként, nem tudom, miért fontos, hogy gyermektelen legyen, hiszen akinek van, az biztos, hogy teherbe tud esni és kihordani egy babát.
10:44-es!
Nekem még nincs gyerekem, így biztos, hogy ha egy nőnek gyereke van annak nem én vagyok az apja. Vagyis annak a gyereknek van apja, aki legalább olyan felelőtlen, mint az anyja.
Megértem, ha meghalt a gyerek apja és azért keres társat egy nő. De nem ez a gyakori. Inkább az, hogy fondorlatos módon teherbe ejtette magát, de a párját nem szerette, ezért idegbetegen neveli egyedül egy vagy több gyerekét.
Ugyanígy vannak férfiak, akik nem törődve a következményekkel voltak együtt nőkkel, és azt sem tudják hogy hívják a valahol élő gyereküket. Nekik valók a már gyerekkel rendelkező nők.
Én többre becsülöm azokat a nőket, akik előrelátóak és családban gondolkodnak, nem pedig ravaszkodásban, és inkább vannak teljesen egyedül 35évesen, mint üvöltöznek a gyerekükkel akit valójában púpnak tartanak a hátukon.
35 vagyok és velem egykorú az Illető. A fejleTTlenkét (fent lehagytam egy t-t, bocs) nem negatívként írtam, nekem tetszik, csak gondoltam így tudnátok elképzelni. Vagyis ha most ismertem meg, mondjuk 1 év azért kellene, hogy alaposabban megismerjük egymást. Akkor 36-37évesen még nem vagyunk elkésve? Talán nem, ahogy olvasom, és köszönöm a válaszokat!
Bár úgy látom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!