Fehér Anna 52 éves és most szül, de az már tényleg durva. Sztem 45 körül még bevállalható, bár valljuk be ritka aki 45 évesen nem szült még.
2011. ápr. 27. 23:40
3/20 anonim válasza:
35 eves korig! azutan tobb a veszelye a szuletesi rendellenessegeknek!
2011. ápr. 27. 23:41
4/20 anonim válasza:
Az elsö gyermek szülését 30 éves korig ajánlják biztonsággal az orvosok.Ha már nem az elsö,akkor 38-40 éves korig nem nagyon k~lehet probléma,persze szigorú orvosi felügyelettel,minnel idösebb a nö,annál komolyabban kell vennie a vizsgálatokat,hogy minden rendben legyen.
2011. ápr. 27. 23:44
5/20 anonim válasza:
Szerintem 35 éves korig szüljön a nő, utána meg már ne, mert csak a gyereke sorsát cseszi el. Ráadásul ha van már gyereke, akkor ne akarjon még szülni 40 év felett is.
2011. ápr. 27. 23:51
6/20 anonim válasza:
35 felett, kora miatt- veszélyeztetettnek számít
2011. ápr. 27. 23:56
7/20 anonim válasza:
Az én anyukám 38 éves volt amikor születtem.
2011. ápr. 28. 00:00
8/20 anonim válasza:
35 éves korig egészségügyi akadálya nincs a korából kifolyólag. utána amíg nem esik át a nő a változó korig is szülhet, akkor már plusz orvosi vizsgálatokat végeznek.
hát a testalkatra nem tudok igazán mit mondani, gondolom ha valaki nagyon túlsúlyos, lehetnek hormonális problémái amik akadályozzák a teherbeesést. én nagyon vékony testalkatú vagyok, 48 kiló voltam mikor teherbeestem, nekem nehéz volt a babámat cipelni egész nap, de más negatívuma nem volt
2011. ápr. 28. 00:10
9/20 anonim válasza:
40 éves kor felett is szülhet a nő, bár akkor már jobban odafigyelnek, nehogy baja legyen a magzatnak, így kevesebb problémás baba születik, mint fiatalabb korban..
Alkatilag a nagyon vékonyak elvileg nehezebben hordanak ki egy gyereket - mert ritka, hogy elég erős legyen a felépítése, amellett az ínségben élő szervezet elsősorban magának tartja meg a tápanyagokat - a nagyon kövérek pedig hormonzavar miatt nehezebben eshetnek teherbe.
2011. ápr. 28. 00:51
10/20 anonim válasza:
A testalkatnak nem nagyon van koze a terherbe eseshez, kiveve par extrem esetet. Mindenki mas, van, akinek meg 30 evesen sem sikerul, van, aki meg 45 evesen is szul. Egyik ismerosom 47 evesen szult nemreg es ismerek 28-33 eveseket, akiknek nem jon a baba. Teljesen egyeni. Van, aki fiatal, megsem jon neki ossze. Azt viszont tudnod kell, hogy 35 eves kor utan csomo plusz vizsgalatra is menni kell a terhesseg alatt a kismamanak. Minel fiatalabb, annal jobb biologiai szempontbol. Te hany eves vagy? Azert ezt nem artana tudni, mert 50 evesen mas okbol nem idealis osszejonnod egy 20 evessel, de egy 35 eves pasinal nem okoz 10-15 ev korkulonbseg hatalmas problemat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!