Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bolondult be ennyire anyám?

Miért bolondult be ennyire anyám?

Figyelt kérdés
már több mint féléve járok discoba, nyáron minden nap mentem nem szólt semmit. jó, féltett, de ez mára már nagyon elfajult. tiszta rögeszmés, bekattant azt hiszi h majd hazafele elrabolnak meg ilyenek. és ezért nem is enegd mindig. utálom..
2009. márc. 6. 20:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%

15 evesen mit keressel diszkoban :S

masodik dolog a tanulas abbol lesz jovod nem a diszkobol

a harmadik ha diszkobol tanulsz akkor egy nagy K leszel

2009. márc. 6. 22:05
 12/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem megbolondult, csak túl sokat olvasott az utóbbi hónapokban újságot.
2009. márc. 6. 23:36
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem te bolondultál meg... 15 évesen, gimiben vagy elsős, ugye? Nem a diszkóban a helyed, oda ráérsz elmenni 16 éves korod után, vagy nyáron... És tényleg SOK BAJ történik/történhet a diszkóban. Drogot kevernek az italodva, megvernek (ok nélkül), elrabolnak, megerőszakolnak. Egyik sem jó élmény.

Most vagyok 18, a legjobb bnőm 1,5 éve halt meg egy átbulizott éjszaka után, mert drogot kevertek az italába, ő persze ezt nem tudta, és ivott rá alkoholt. 2 nap múlva a kórházban meghalt.

Gondolkodj kicsit ép ésszel, nem véletlenül félt anyukád. Próbáld meg megérteni!

Sly

2009. márc. 7. 00:12
 14/19 anonim ***** válasza:
78%

Iskolába is olyan gyakran jársz, mint disco-ba? Mert addig ok, hogy hétvégén ellibbensz lazulni, de hét közben valahogy furcsállom... Most nem a "kötelesség is van a világon" dumát akarom lenyomni, de mi lenne, ha anyád is megrántaná a vállát, és közölné, hogy " na nem megyek melóba, megyek inkább mulatni". TE akkor milyen ruhát vennél fel, mit ennél és miből fizetnéd pl. a disco-belépőt?

Igaza van hogy félt. Az utóbbi időben megfojtottak, megerőszakoltak, felgyújtottak lányokat. Mind disco után volt, mind olyan tette, akit ismert a lány.

Te melyiket szeretnéd átélni?

2009. márc. 7. 07:21
 15/19 A kérdező kommentje:
bocsi, elirtam azt szerettem vna h minden HÉTEN. én értem ezeket a dolgokat, de ahová én bulizni járok az egy kisváros, ott a sulim stb. nyugis hely. 1-2 arc kivételével minden embert ismerek ott. és ha discoba megyünk akkor szinte minden barátom/barátnőm ott van, szóval igazából nincs mitől félnem..
2009. márc. 7. 16:50
 16/19 anonim ***** válasza:
80%

Már hogy ne lenne. Az még sokkal többet tud neked ártani akit ismersz! Mert ha egy barátod haverjának a haverja jópofozik neked az nem ganyús annyira mintha egy idegen, ezek sokkal könnyebben csalnak el ide-oda, mert tudják h bízol bennük. A te helyzete is ugyanoylan veszélyes. mellesleg kis helyen is történnek szörnyűségek.

Nézz híreket, olvass az önvédelemről, vannak erről könyvek.

2009. márc. 7. 18:46
 17/19 anonim ***** válasza:

Nincs mitől félned? Te nem nézel híreket, ember? Mondanak neked valamit azok a nevek, hogy Pénzes Henrietta, illetve Horák Nóra? Mindkettőt az ismerősei ölték meg! Mindketten naivak voltak, és megbíztak olyanokban, akikben nem kellett volna...

Kiskunlacháza a mellettünk lévő település, és a környéken borzalmas híre van a "pokolhegyieknek" (ti. szocializálódni képtelen kisebbségiek, tisztelet a kivételnek). Mindenki tudja, hogy Horák Nórit is ők ölték meg. Még az egyikük meg is mondta neki jóelőre, hogy egyszer úgyis az övé lesz... És erre ez a butuska 14 éves kislány hajnali fél négykor (!) egyedül indul haza, mert ugyanúgy gondolkodott, mint Te, kedves Kérdező, hogy őt aztán senki nem fogja megtámadni! Ja, hogy csak 300 métert kellett volna mennie hazáig? Látod, mennyire volt elég...

Hidd el, bárki bármikor megtámadhat! Ja, hogy a barátaiddal vagy? És hogyha egy nálatok kétszerte nagyobb banda támad le, akkor mi van?

És akkor még nem is beszéltem a Zsanett-ügyről. Ha már rendőrök is ezt teszik, akkor mégis mit vársz?

Egyébként pedig úgy gondolom, hogy 15 évesen még a tanuláson kellene, hogy a lányok esze járjon, nem a pasizáson meg a cigi/pia/fű-hármasfogaton.

2009. márc. 7. 21:02
 18/19 anonim ***** válasza:
78%

Arra még nem gondoltál, hogy anyagilag nem bírná ki anyukád, hogy minden hétvégén eljárj bulizni? Mert egy hétvége alatt sztem 5-10 ezer ft elmegy. Ez egy hónapban 20 és 40 ezer között van. Nem gondolod, hogy egy kicsit sok? Ja persze, hogy nem, hisz NEM TE DOLGOZOL MEG EZÉRT A PÉNZÉRT!

Ajánlom, beszélgess el egy útszéli nővel, kérdezd meg, őt elengedték-e a szülei bulizni mikor 15 éves volt.

2009. márc. 7. 21:39
 19/19 A kérdező kommentje:
kb 2000-2500 ft-ot viszek bulizni... szoval szerintem nem vmi sok. nekem elég h jol érezzem magam. // am nem vagyunk gazdagok de az átlagosnál azért egy kicsit jobbak...
2009. márc. 7. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!