Miért bolondult be ennyire anyám?
Szia Kedves!
Saját példámból: Én 15 évesen kicsit több mindenen voltam túl mint Te (ezt feltételezem)! Sajnos az Én anyán nem aggódott értem! Nekem hiányzott! Ne ítéld meg Ő! Csak meg akar óvni! Nagyon elvadult a világ. tudom nehéz elviselni ilyen korban,de még korlátok között vagy!
Most még lehet nem is érted igazán mi is zajlik Édesanyádban,de ha lesz gyermeked azonnal tudni fogod!
Légy vele megértő és ne lázadj sokat!
Vigyázz magadra! Üdv
15 évesen minden nap discoba járni?
15 évesen könyörögtem ki, hogy születésnapomkor elmehessek egy koncertre. Most vagyok 19 éves, szóval nem volt régen.
Igaza van anyukádnak, BÁRMI megtörtenhet, és nem csak másokkal. Sosem kóvályognék egyedül éjjel. Ki tudja kit nem veszel észre? Meg még ha másokkal vagy is, simán berángathatnak egy autóba. Tudod múlt héten a csoporttársaimmal egy tőlünk gyalog 10 percre levő klubban voltunk az egyetem épületében, de addig nem indultam haza, amíg a párom nem jött elém. Ha itthon megyek el valahova, akkor csak társasággal megyek a buszmegállóig, egyedül soha, vagy ha tudnak, a szüleim jönnek értem. Az a baj, hogy túl merész vagy, azt hiszed felnőttél, és tudsz vigyázni magadra. Anyukád nem ok nélkül félt, és jól is teszi ezt. Azt rosszul tette, hogy nyáron elengedett minden nap, most már ezért nem tud visszafogni. Neked meg be kéne érned azzal, ha havonta mehetnél valahova.
"bnöm anyukája annyira normális"
Sose jó, ami/aki neked van...
Nem azt kell nézni, hogy más, vagy más anyja milyen, hanem, hogy te és a te anyukád milyen. Meg van az oka, hogy nem enged el.
Én is 15 vagyok nem éppen a diszkóba járós stílust követem, és éjjelente sem megyek sehova. De így is rendszeresen állítanak meg fényes nappal kissebségiek, és bajkeverők nem túl pozitív célokkal.
Nem láttad még az ilyen esetek következményeit, én igen... Ilyen korban különben sem diszkózni kell, hanem tanulni, és megalapozni a jövődet.
15 évesen én is hasonlóan láttam a világot, hetente eljártam bulizni, tudom milyen arcok vannak a világon...őszintén kívánom hogy ne találkozz egyikkel sem. Teljesen természetes, hogy félt, főleg ha ennyit bulizol. Örülj neki hogy törődik veled és szeret.
18/F
kiváncsi vagyok ha nem foglalkozna veled imlyen érzés lenne..
én 16 elmultam.. összesen 2szer voltam koncerten.. akkoris éjfélre hazaértem. és zpbe voltam.
és elég is volt kb. 15 évesen hova járkálsz te mindennap diszkóba?? jézusom. nemcsodálom h anyud kivan. csak egyszer kapjanak el a ..**!!???//(=*..ok és majd félni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!