Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülői engedély nélkül mehetek...

Szülői engedély nélkül mehetek pszichológushoz? 17L

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 18:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom kötelező... de ha tényleg nincs, elmehetsz kórházban is egyhez, ott is dolgoznak pszichológusok, a TB fizeti. (Vagy elmehetsz magánhoz, ha tudsz szerezni valahonnan pénzt :D)

De szerintem kérdezz rá erre mondjuk az iskolaorvostól, szerintem muszáj, hogy legyen iskolapszichológus! Max. nem mindig van ott, hanem hetente pár órát, ilyen van, de szerintem kell lennie.

17/F

2011. ápr. 27. 19:43
 12/15 A kérdező kommentje:
Holnap szerintem utánajárok...
2011. ápr. 27. 19:46
 13/15 anonim ***** válasza:

szerintem a háziorvosodat is meg lehetne kérdezni. ő nem fog köpni, mert köti a titoktartás.

egyébként honnan veszed, h engedély kéne ahhoz, h pszichomókushoz menj? :DDDD

2011. ápr. 27. 20:23
 14/15 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy félek, hogy anyám vergődne...
2011. ápr. 27. 20:25
 15/15 anonim ***** válasza:

persze, hogy lehet! Ez jogos! Ha valami problémád van, ne mulaszd el, mert ezt meg kell oldani.

Régen hallottam egy lányról, annyi idős volt mint te kb. Az anyja gyerekkorában nem bánt vele valami jól, mások előtt azonban nyájaskodott, hogy milyen jó lánya van... A lány 17 éves korában ideg-összeroppanást kapott, amitől jól beijedt az anyja; kórházba vitte, de ott is vigasz helyett fenyegette a gyermekét. Azt is mondta, hogy pszichológushoz is viszi. Így is történt, csakhogy nem úgy ahogy az anya képzelte el. A pszichológus mondta, hogy ezt a problémát külön-külön kell megbeszélni, de az anya mondta, hogy az ő lánya még nem múlt el 18, tehát nincs joga egyedül megbeszélni a problémát egy ilyen emberrel.Nyilván félt attól, hogy a lánynak eljár a szája, de így is lebukott, mert a pszichológus túl gyanúsnak találta az egészet. Később végül behívták a lányt elsőnek, és a pasi kérdezte, hogy tényleg bántalmazta őt az anyja. A lány mindent elmondott, és az anyjától elvették őt és az apjánál helyezték el.

Ezt azért meséltem el, mert mint olvastad, szülői engedéllyel akarta ezt elintézni.

2011. ápr. 27. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!