Szülői engedély nélkül mehetek pszichológushoz? 17L
Nem szeretnék szólni anyáméknak. Úgy látják, hogy minden rendben van, pedig majd' szétszakadok legbelül.
Szerintetek ha az ofőmet megkérem, hogy ne szóljon anyámnak, akkor nem fog? (elég gonosz szokott velem lenni...)
Az ofőnek semmi köze hozzá! Nem is kell tudnia róla, bemész a sulipszichológushoz, és kész. Ha meg a sulipszichológus elkotyog valamit az ofődnek, akkor úgy beperelheted, hogy egy életre eltiltják a szakmájától (kivéve, ha olyan miatt mondja el, hogy mondjuk a testi épségedről van szó, de még abban se vagyok biztos). Szóval megbízhatsz benne...
17/F
Egyébként én pl. elmondtam a szüleimnek, hogy néha be szoktam menni a sulipszichológushoz, erre ők rögtön hogy hú beszélni akarnak vele, hogy mi baj van, be is mentek, erre kb. kizavarta őket, hogy amit ott beszéltünk, az csak kettőnkre tartozik :D Szal sztem tényleg megbízhatsz bennük.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!