Férjetek eresztett pocakot/elhanyagolja magát mióta elvett titeket feleségül? És a feleségetek elhagyta magát mióta hozzátok ment?
A férjem pocakos lett. Nem zavar, de kezd egyre kövérkésebb lenni, sajnos van nálam egy határ, egy bizonyos elhízottság felett biztos nem lesz vonzó számomra, de nem hajlandó tenni ellene. Próbáltam egészségesebb ételekkel kínálni, de eredménytelen.
A másik probléma meg, hogy én karban tartom magam, tornázom, egészségesen élek, nem híztam el a várandóságom alatt sem. Mivel a mai napig ezt csinálom azt hiszi azért, mert szeretőm van. Ezek szerint az lenne a normális ha én is elhagynám magam? És akkor nem gyanúsítgatna? Nem hogy örülne, hogy még mindig tetszeni akarok neki...
"sokat dolgozik és mindig fáradt" pont azért kéne mozognia, hogy NE legyen fáradt. én férjem ugyanúgy ad magára mint az esküvőnk előtt, meg én is. és ez nem csak a súlyról szól. nem szoktunk egymás előtt ápolatlanul sem mutatkozni.
29/N
Én felhízlaltam, mert nekem a sörhasú pasik tetszenek és vonzanak szexuálisan. De én egy speciális eset vagyok. Még csak 100 kg a férjem, de 120-130-ig szeretném ha elmenne :))
Én viszont vékony vagyok, 168 cm és 43-44 kg. Ö meg a csontokat utálja bennem, de betegség miatt nem tudok több lenni. Ez van.
25/F és 23/N
Nem tudom ezen mi nem érthető, mások értik. Az megint más ha valaki betegség miatt hízik el és még az okát sem találják, de szexuálisan akkor sem vonzódnék már hozzá. Ez van.
A férjedet lehet, hogy nem zavarta a közel fél mázsa hízásod, de valakinek ez nem fér bele.
Ez mekkora baromság: a külső nem számít, mert a belsejét kell szeretned.
Igen?? És 30 kiló plusszal is? Mior megismertem 70 volt, most meg 100, és én vagyok az idióta, hogy nem szeretem?
A 70 kilós ember meg a 100 kilós már nem egy és ugyanaz!!!!
Nekem ne jöjjön senki azzal, hogy csak a belső számít. Mikor rádfekszik a hájas, kirepedezett hasával, az, aki egykor sportos és izmos fickó volt, akkor ott már nincs olyan, hogy "a belső számít csak"
Marhaság!!!!
Kedves utolsó, én meg ezt ajánlom neked:
Na ugye milyen szexi?;)Hmm...fincsi:) Mert hát ugye a külső nem számít:) Nyilván az első adandó alkalommal ágyba bújnál vele ahogy lehet...
Hiába mintaférj, hiába tökéletes apa, bottal se piszkálnám meg, nemhogy lefeküdjek vele, undorító.
Sok képmutató liba, a világ legnagyobb hazugsága, hogy nem számít a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!