Látjátok a képen a katonát? Én nem találom.
Figyelt kérdés
Kérlek ha valaki megtalálja rajta,jelölje be vagy magyarázza el,mert nem tudom miért,de már fél órája keresem és nem találom! :D :S
16L
2011. ápr. 26. 11:16
11/22 anonim válasza:
én is kiszúrtam egyből viszont jól csinálja. távolabbról a hátsó bokrokból az életbe nemszúrtam volna ki
13/22 anonim válasza:
Én a bekarikázott részen sem bírom meglátni.
15/22 anonim válasza:
... ha van is, jól elbújt egy szikla, vagy a lombok között, úgy, hogy semmi sem látszik belőle.
16/22 anonim válasza:
Én azt hittem hogy az csak egy folt:D
De a másik képen az istennek se látom a katonát.Már fél órája lesem azt a képet,majd kiesik a szemem,de én ott nem látok semmit!
17/22 anonim válasza:
Gyanús.Olyan,mintha egy zöldre festett arcot látnék.És kicsivel alatta mintha egy behajlított (puskát tartó) kéz lenne.
Mindegy is,hogy hol van,csak ne én legyek a célkeresztben! :)
18/22 anonim válasza:
Én nem látom, hogy szembenézne velem. :D
19/22 anonim válasza:
gyerekek, nincs egy db katona sem a képen, csak olyasmi, ami talán annak látszik és bele lehet magyarázni.
Kb. ez a vicc:
-Miért van az elefántnak piros szeme?
-???
-Hogy jól el tudjon bújni a cseresznyefán. És láttál már cseresznyefán elefántot?
-Nem.
-Akkor jól elbújt.
20/22 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!