Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyit engednétek, ha a...

Mennyit engednétek, ha a párotokkal összeköltözés előtt álltok, és ő ragaszkodik ahhoz a faluhoz, amiben jelenleg lakik?

Figyelt kérdés
Én viszont utálom az emberek miatt. Szép falu, de mindig mindenki kotorászik másnak a magánéletében...nekem ez nem hiányzik, ő mégis görcsöden ragaszkodik ahhoz a helyhez...lehet azért, mert ott lenne olcsón házunk, meg ott van a családja, barátai...na jó, és én? Én hagyjak ott mindenkit? Szerintem ennek úgy kéne működnie, hogy oda-vissza nem? Próbáltam rábeszélni, hogyha annyira falun akar lakni, akkor legalább kicsit arréb...de nem nagyon akar belemenni...most én látom rosszul a dolgokat?
2009. márc. 6. 07:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És köszönöm azoknak, akik eddig megtiszteltek azzal, hogy leírták saját tapasztalataikat, gondolataikat!
2009. márc. 6. 14:36
 12/13 anonim ***** válasza:
95%

Engem is lepontoztak itt, de tegyék nyugodtan...

Ha autóval, vagy tömegközlekedéssel meg tudod oldani a bejárást, és időben beérsz, akkor persze nincs gond, de mindkét esetben költségekkel jár, amit a munkáltató térít. (kb.80%-ban,)Na, ezt a költséget nem kell a helyieknek kifizetni, ezen tudnak spórolni a munkaadók, és a kisebb cégek, vállalkozások meg is teszik.

Arról nem is beszélve, ha nincs óvoda, vagy iskola a faluban, még a gyereketek is utazgatással tölti majd az idejét. Ez a saját tapasztalatom, aki nem ilyen körülmények között él, az ne pontozzon le....

2009. márc. 7. 07:54
 13/13 anonim ***** válasza:
93%
én is írtam engem is lepontoztak, de még annyit hogy én úgy tudom a munkáltatónak nem kötelesége fizetni a bejárásodat így mondhatja azt hogy fizesd magadnak. Ez akkor van gond ha egy multinak fogsz dolgozni ahol mindenkit ugyanazokkal a feltételekkel vesznek fel, pl van bejárás, akkor lehet egy ugyan olyan jól megfelet ember elöbb fognak abbol a városbol felvenni mert neki csak a helyi bérletet kell állni. Deez azért ritka.
2009. márc. 7. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!