Kinek mit hozott a nyuszika? :D
Figyelt kérdés
én végre letehetem a jogsit, és jó sok csokit:) ti? :)2011. ápr. 24. 11:42
21/27 anonim válasza:
Remélem kisbabát fog:)
Csütörtökre vagyok kiírva,de már nagyon tartanám a kezemben:)
22/27 anonim válasza:
csokikat és egy új párt :)) Legszebb nyuszi a 18.:))):D
23/27 anonim válasza:
Nekem semmit, viszont sikerült meglepnem a 12 éves húgomat. Azt hitte, nem kap semmit, mert most nem igazán állunk úgy anyagilag. Nekem volt itthon pár olyan dolgom, amiket még magamnak vettem, de sosem használtam (pl. szájfény, póló, apróságok), azokat vetettem egy ajándékszatyorba, és lecsempésztem éjjel a konyhába. Annyira örült. Na, erre ébredni nagyon jó volt.
Oh igen, és a párom valamilyen csoda folytán magától keresett ma. :D
24/27 anonim válasza:
Egy nyugodt fél napot. Férjem elvitte a gyerekeket a nagyszülőkhöz, én meg itthon maradhattam, mert nem férünk be mindannyian az autóba.
26/27 anonim válasza:
Azt hogy a barátnőm kihasznált és kidobott:@ legszívesebben jól megcsapnám. Egyébként kaptam egy tábla csokit meg egy kis családi összejövetel van de semmi kedvem semmire, legsza*abb húsvétom ez.
27/27 Tubarózsa válasza:
Hali!
én páromtól parfümöt kaptam:)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!