Kinek mit hozott a nyuszika? :D
Figyelt kérdés
én végre letehetem a jogsit, és jó sok csokit:) ti? :)2011. ápr. 24. 11:42
4/27 anonim válasza:
Nyúlszájat!
5/27 anonim válasza:
Írandó szakdolgozatot és a hozzá való semmi kedvet
6/27 anonim válasza:
mert ma van húsvét? jó tudni.. én nem szoktam semmit kapni, jogsit is csak ballagásra kaptam
7/27 anonim válasza:
jó nektek gyerekek, hogy kaptok jogsit...nekem azt is saját zsebből kell perkálni. hát igen, kinek mit dobott a gép
8/27 anonim válasza:
Miközben vetettem a tököt fogtam egy gyíkot
oda is adtam a macskának had egyen már valamit ha már húsvét van.
9/27 anonim válasza:
Semmi kézzel fogható ajándékot nem kapunk, nem erről szól a húsvét.
Végre együtt vagyunk egy kicsit. Tegnap vacsora közben eszembe jutott, hogy milyen jó végre együtt enni, hiszen egyébként alig van olyan, hogy együtt eszünk:) Úgyhogy nekem ez az ajándék, hogy együtt vagyunk, nagyon finomat eszünk, este egy kicsit borozgatunk, beszélgetünk. Ez többet ér minden ajándéknál, arról nem is beszélve, hogy holnap jönnek nagynénémék, mert tesóm szülinapját ünnepeljük majd. Együtt leszünk egy kicsit, beszélgetünk, jól érezzük magunkat. Ez lesz az igazi ajándék.
15/L
10/27 anonim válasza:
Husvetra evek ota nem kapok semmit, orulok, hogy sonkat tudtunk venni. Egyebkent a jogsit en is magamnak fizettem, gimi melletti munkabol, szoval becsuld meg a szuleid, nem soknak adatik ez meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!