Szóval milyen gyakran találkozol/beszélgetsz velük, ha szükség van rá lehet e rá számítani, meg úgy egyáltalán...:)
A kérdést egyébként főleg olyanoknak szánom, akik már egyedül élnek a párjukkal és esetleg már gyerek is van, szóval ,,kirepültek a családi fészekből.":) Persze szívesen fogadom mindenki válaszát.
Mikor kicsik voltunk, harcoltunk elég sokat, mikor épp melyikünk melyikünkkel.
Aztán Bátyámmal tizen-huszonévesen nagyon jó volt a kapcsolat, Nővéremmel is jó volt, de nem annyira.
Mostanra mind a hárman külön élünk. Bátyám valahogy eltávolodott, zárkózottabb lett, de Nővéremmel szinte napi szinten beszélünk, és többet is találkozunk.
2011. ápr. 24. 06:56
12/20 anonim válasza:
Én még otthon élek (22 l) és van egy 18 éves húgom.Hát elég érdekes a kapcsolatunk. Nem vagyunk olyan hú de szoros- legjobb barátnős kapcsolatban, de lehet rá számítani és én is segítek neki.Veszekedni nem szoktunk, de éjszakákat sem beszélünk át.Ha kikerülünk otthonról, nem hiszem, hogy mi majd 7végente összejárunk,nyaralunk...
2011. ápr. 24. 07:40
13/20 anonim válasza:
Kiváló, amióta nem találkozunk és nem beszélünk.
2011. ápr. 24. 07:55
14/20 anonim válasza:
Hát én kb 2 éve nem lakok már otthon, csak akkor találkoztak a tesómmal mikor én mentem látogatóba ő sosem jött. Mióta én nem tudok hazamenni a gyerek miatt azóta kétszer volt egy 10 percre és ennyi.
Nem tudom, hogy számíthatok e rá ha tényleg nagy bajban lennék, jó embernek tartom, de olyan közel sosem voltunk egymáshoz. Gondolom számíthatnék, de nem neki szólnék először ez biztos.
2011. ápr. 24. 09:24
15/20 anonim válasza:
utálom egy r...adt szemétlad. az esküvömön is megcsinált a a balhét. féltékeny rám meg én is rá mert teszi az eszét a férjemnek direkt mini + hasig kivágott. meg agycsinálás. irigyli tölem mert neki nincs senkije a pasik se birjak hosszu távon elviselni érdekes..
2011. ápr. 24. 09:34
16/20 anonim válasza:
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:35
És végül édesapádnak sikerült az elvonó? Milyen lett a kapcsolatotok vele utána?
De hogy a kérdésre is válaszoljak. Egy hugom van, aki együtt lakik a barátjával. Mi csak akkor találkozunk, ha ő hazajön (én még otthon lakom), vagy néha a munkahelyén, ha arra járok. Sosem volt olyan szoros kapcsolatunk, szerintem már nem is lesz.
2011. ápr. 24. 09:45
17/20 anonim válasza:
2 noverem van, mar vagy 10 eve nem elnek velunk. A nagyobbik nehez eset, borderlineos (enyhen csak) szoval vele nehezen jovok ki. A kicsi meg 28 evesen is olyan, mintha 18 lenne, en erettebb vagyok, de vele azert jol kijovok. A naggyal heti 2-3 alkalommal talalkozok, mert egy sarokra lakik tolunk, a kicsivel havonta 2x.
2011. ápr. 24. 10:33
18/20 anonim válasza:
Én mind2 tesómtól külön élek a bátyám ő 26 éves jól ki jövök vele és párjával ritkán jár haza mert a fővárosba laknak 200 km- re innen. A nővérem 23 éves vele nem jövök ki annyira jól folyton kötekedik és mindent túl reagál. Én a mostoha húgommal élek ő 17 éves Én meg 19,5 Vele jól kijövök folyton segítek neki ha bajban van és ezt ő is viszonozza, mindig falazok neki ha bajba kerül. sokat járok vele bulizni és soha sem hagyom hogy nagy bajba kerüljön.
2011. ápr. 24. 11:08
19/20 anonim válasza:
Távol élünk egymástól, ritkán találkozunk, hetente-kéthetente beszélünk telefonon. De működik közöttünk egyfajta megérzés. Mindig tudjuk, ha a másiknak valami baja van. Ilyenkor nem számít a távolság, rengeteg időt töltünk együtt, amíg rendeződik a helyzet. Bármikor számíthatunk egymásra, pedig hihetetlenül különböző személyiségű emberek vagyunk.
2011. ápr. 24. 13:11
20/20 anonim válasza:
Két nővérem van ( 28 és 25 évesek).
Nem laknak már itthon, de minden hétvégén átjönnek látogatóba, telefonon meg majdnem minden nap beszélünk, tudjuk mindig, hogy mi van a másikkal.
Meg mióta elköltöztek is ugyanúgy szervezünk közös programokat. Nyáron pl nyaralás, bográcsolás, kirándulás stb.
Bármi baj van, számíthatunk egymásra.
Meg szerencsére a sógoraimmal is jól kijövök, így nem gond az sem senkinek, ha napokig náluk tanyázok vagy sokat vagyok ott :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!