A nők miért azt mondják hogy a babám/gyerekem? Miért nem azt, hogy a babánk/gyerekünk?
Hallod. Inkább olvasd el hogy te mit írtál. Most vagy a saját nemedet nézed le, vagy pasi vagy komplett idióta vagy. Már bocs.
Én pont hogy azt írtam: A PASIKNAK KELLENE GYEREKET SZÜLNI.
Ne "foglalkozzatok vele, 68%-os mindig megjelenik egy-egy témánál és fröcsög mindenkire (pl. tegnap egy kislányra, akinek a szülei ellenzik, hogy orvos legyen).
A leírása alapján elhízott kisgyerekes anyuka, akit valószínűleg az emberbarát, szívet melengető stílusa miatt hagyott ott már egy-két pasi. Mindenki a saját keresztjét... "
Eléggé sok ész vagy, nem zavar, hogy van legalább 3-4 vagy ki tudja mennyi 68%-os? A tegnapi nem én voltam.
1. nem vagyok elhízott, nem vagyok anyuka
2. ha vége a kapcsolatomnak én hagyom el őket
3. hülye lennék gyereket szülni
De akkor honnan ez a mérhetetlen düh az egész férfitársadalom iránt? "csak úgy" nem szokott ilyen kialakulni.
Ehhez vagy egy szerelmi csalódás kell vagy egy rossz apa.
Belemelegedtem ebbe a témába:
ha meg tényleg azt mondja egy nő, hogy az én gyerekem, azt azért mondja, mert ő hordja ki, ő várja, ő szüli meg, ő eteti, szoptatja, pelenkázza, fürdeti, nagyrészt a nők nevelik a kisgyereküket. Jobb helyeken a férfi is felvállalja az apaságát és ő is foglalkozik a gyerekkel, nem csak megcsinálja oszt a többit az anyjuk.
Egy komplikációmentes terhesség és szülés mennyivel nagyobb "szenvedés", mint egy kiadósabb fertőző betegség?
Volt már vesegyulladásom és mononucleosisom is (tüszős mandulagyulladásra hasonlít, magas láz, iszonyatos torokfájás, nyelési képtelenség, két hétig tart), begyulladt fogam, mindhármat becseréltem volna egyenként két-három terhességre, szülésre. Attól kevésbé készültem ki, mint a fentiektől.
Nem érzem hátrányosnak, pedig vállaltam gyereket. Igen, az első időszakban fárasztó a kevés alvás miatt.
De munka miatt is volt már ilyen időszakom korábban, de akkor jött hozzá az állandó gyomorgörcs is a főnök által egyre elérhetetlenebb magasságokba csúsztatott elvárások miatt. Akkor is egész nap rohangáltam és keveset aludtam.
A gyerekkel legalább nem voltam idegbeteg a stressztől, max sokat ásítoztam, vagy több kávé fogyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!