A nők miért azt mondják hogy a babám/gyerekem? Miért nem azt, hogy a babánk/gyerekünk?
Szerintem meg olyan dologgal ne büszkélkedjen senki ami nem az ő érdeme. A nő nem tehet róla hogy nőnek született és ő tud teherbe esni. Nem az ő érdeme. És hiába tűnik nagyobb munkának, mégsem sikerülhet ha az a "kis" megcsinálás nincs ott. Szerintem egyszerűen az ilyen nők a szülésben akarják kiélni magukat, mert másban nem jók és akarják érezni hogy legalábbb valahol nélkülözhetetlenek. De hát ez nem így van. Sok gyerek nő fel úgy hogy nem az anyjával van mégis normális lesz. És természetesen nem hinném hogy sokáig tartana elérni a tudomány számára azt is, hogy ne kelljen nő a terhesség végigviteléhez...
A gyerek mindkét szülőé és egyiknek sincs több joga hozzá szerintem.
Utolsó kettő baromnak. A nők sok mindenben jobbak mint a pasik. A pasik csak abban jók, hogy kihasználják a másik embert, mindenkit lenézzenek, pusztítsák a Földet és a rajta lévő minden egyes élőlényt. Nézd meg milyen a földünk mi folyik rajta...a sok szemétség gyalázat, ostobaság mind a férfiak találmánya.
Én nő vagyok, de ha varázsolnék a pasiknak adnám a szülés jogát! Had szenvedjenek ők, legyen rondák, kövérek, szoptassanak, 24 órázzanak, legyenek kiszolgáltatottak, mert nem kapnak munkát gyerekkel.
Ellenben a nőknek jó életük lenne! Szabadok, nyugodtak, csinosak...
Én biztos nem fogok szülni, legszívesebben férfival születném meg és én meg keresném a lóvét sőt gyerektartást is fizetnék.
Amúgy hülye a kérdés, mert a nőé és a férfié a gyerek, de csak az egyiké. Ha megkérdezel egy férfit, nem azt fogja mondani hogy a feleség gyereke (ha ő a biológiai apa), hanem az én gyermekem!
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:34
Ezt nyugodtan megtarthattad volna magadnak. Nem kell aggódnod,valószinüleg egy férfi se vágyna ilyen párra maga mellé,szóval nem lesz gyereked :) Mindig elcsodálkozok milyen emberek vannak a földön. Érdekes,hogy hülye kérdést tettem fel,de rajtad kivül mindenkitől normális válaszokat kaptam.
Ne foglalkozzatok vele, 68%-os mindig megjelenik egy-egy témánál és fröcsög mindenkire (pl. tegnap egy kislányra, akinek a szülei ellenzik, hogy orvos legyen).
A leírása alapján elhízott kisgyerekes anyuka, akit valószínűleg az emberbarát, szívet melengető stílusa miatt hagyott ott már egy-két pasi. Mindenki a saját keresztjét...
Az egyértelmű, hogy biológiailag a nőnek nagyobb a szerepe a gyerekcsinálásban (elnézést, de nem tudtam jobban körülírni a terhességet és a szülést).
Viszont utána már kettőn áll a vásár. Sőt, terhesség alatt is be tud azért segíteni a férfi, át tud venni feladatokat. A férjem anno túlzásba is vitte. 7 hónapos terhesen lementem egy kiló cukorért a boltba. Pont jött haza, utánam futott és az utcán ráncigáltuk a zacskó cukort, mert szerinte ilyenkor már ne emelgessek :) Én meg ki voltam akadva, hogy terhes vagyok, nem béna, hagyjon már békén :)
De olyan is volt a fiam 1-2 hónapos korában, hogy félkómában elaludtam kora este. Amikor szoptatni kellett, a férjem valahogy felkanalazott félig ülő helyzetbe, behozta a picit és odaigazította, majd tartotta, amíg végez, aztán visszatette az ágyába. Nekem halvány emlékfoszlányok maradtak csak róla, annyira mélyen aludtam.
Egyszóval ha nem is biológiai értelemben, de a szoptatást (nem azt!) a férfiak is meg tudják oldani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!