Miért van az hogy anyukám mindig a pasiját védi és nem engem?
nem most jöttek össze, sokan mondták h majd elmúlik ez, és h változni fog a helyzet..de tán még rosszabb lett:(
Bármilyen apróságba őt védi, még akkor is ha a pasi velem bunkózik, még akkor is megvédi azzal h jajj hát csak játszik:) Mikor meg én már rossz hangnembe válaszolok a pasinak akkor már levagyok cseszve..
Sokszor veszekszünk, de ezeket leszámítva meg tényleg nagyon szeret, ha nincs itt a pasi akkor nagyon rendes velem, érzem is akkor h szeret, de ha itt van akkor mindenreggel úgy megyek el h üvöltözünk egymással..és folyton fenyeget h ez nem lesz az nem lesz..de amugy mégis engedékeny..nem tom hova tenni néha h most mit is gondolhat..
A másik meg h mikor szakítok vkivel akkor ő közli vleem h boldog emiatt..nekem pl ez is szarul esik..én annak örülök ha ő boldog..nem annak h nem..tehát nem értem h ő miért ilyen néha velem..néha meg miért nem.
uristen, azért ez már durva, mindjárt 21 leszel és még a pasinak van pofája kikapcsolni a tvt? Azért ez nem semmi.
Írok neked egy privit, megadom az msn címem, ha van kedved vegyél fel, és kitalálunk a 2jómadárra valamit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!