Miért van az hogy anyukám mindig a pasiját védi és nem engem?
nem most jöttek össze, sokan mondták h majd elmúlik ez, és h változni fog a helyzet..de tán még rosszabb lett:(
Bármilyen apróságba őt védi, még akkor is ha a pasi velem bunkózik, még akkor is megvédi azzal h jajj hát csak játszik:) Mikor meg én már rossz hangnembe válaszolok a pasinak akkor már levagyok cseszve..
Sokszor veszekszünk, de ezeket leszámítva meg tényleg nagyon szeret, ha nincs itt a pasi akkor nagyon rendes velem, érzem is akkor h szeret, de ha itt van akkor mindenreggel úgy megyek el h üvöltözünk egymással..és folyton fenyeget h ez nem lesz az nem lesz..de amugy mégis engedékeny..nem tom hova tenni néha h most mit is gondolhat..
A másik meg h mikor szakítok vkivel akkor ő közli vleem h boldog emiatt..nekem pl ez is szarul esik..én annak örülök ha ő boldog..nem annak h nem..tehát nem értem h ő miért ilyen néha velem..néha meg miért nem.
Gondolom nem akarja a pasit elvesziteni. Gondolja, teged ugysem veszit el. De mondjuk nagyot teved, mert ezzel a viselkedesevel te csak megutalod ot, es plane a hapsijat.
Kerdezd meg tole, hogy miert viselkedik mashogy amikor itt van a hapija nalatok?
őt sose tudnám megutálni, nagyon szeretem, csak fáj amit csinál..:(
a hapsit alapból gyűlölöm, hisz megcsalta már anyut egy jópárszor
Nem értem az ilyen nőket,az egyik rokonom is így viselkedik a gyerekeivel,hogy mindenféle jöttment pasi fontosabb volt neki mint a lányai.
Én is elváltam,van gyerekem az első házasságomból tehát tudom milyen helyzet ez.De alap volt mielőtt újra férjhez mentem,hogy a választottam szimpatikus legyen a gyerekemnek is.Ő a gyerekem,és Ő volt akkor a legfontosabb az életemben.És ez így van rendjén.Akit én választok,neki is együtt kell vele élni,és el kell egymást fogadniuk,ha szeretik is egymást az mégjobb.Most is természetesen Ő is fontos,de azóta a férjemmel már van 2 közös gyerekünk is.És az én gyerekem is olyan családtag nálunk mint bármelyikünk.A férjem sosem tudná a közös gyerekeink javára megrövidíteni semmivel.Persze nem is hagynám.Nekem mindhárom egyformán a gyerekem.A férjemnek pedig más szerepe van az életemben.De nem riválisa a gyerekeknek,mert ez nem lenne normális dolog.
Hát azért ne "leckéztesse meg" a szülőanyját...
Szerintem anyukád nagyon szeret téged, egyszerűen csak békét akar otthon, biztos azért védi meg a párját, nem azért mert jobban szereti. Lehet, hogy esetleg te nem veszed észre, amikor hibázol, azért szól rád anyukád.
Anyukád azt szeretné hogy ne szaladjon le a ló veled és tiszteld az új pasiját. Ez olyen amit szabad jupiternek nem szabad a kisökörnek címü müsor.
Nálunk ez a nagynénémmel van így 25 éves felnött nö vagyok, de az 54 éves nagynéem sokszor szurkálódik viccelödik velem, néha durván is. Mikor én visszaközböl mondok neki valamit ami kevésbé sértö akkor anyukám egyböl letámad hogy milyen bunkó vagyok. De ez ok ha még gyerek lennék, de nekem is bunkóság amit a nagynéném mond. Pedig imádom a nagynéném, neki nincs gyereke, de ez az a szitu hogy amit szabad jupiternek...
sajna annyit tudsz tenni hogy anyukádnak szépen elmondod hogy a pasijábol mi zavar téged és hogy te se piszkálod ha ö sem téged.
hát igen én se értem h miért ilyen velem..a h más is írta én is úgy látom a dolgot h első a gyerek, mret a pasi az jön megy az életbe..de a gyerek az mindig ott lesz.
Megleckéztetni nem akarom, mert nagyon szeretem őt, és nyáron sokkal durvább helyzet volt, akkor volt úgymond megleckéztetés..és igaz ahoz képest ami akkor volt ahoz viszonyítva most nagyon jó életem van.
Vki írta h azért csinálja h ne szaladjon el velem a ló..hát nem tudom h akkro most kivel is szaladt el, mert sztem nem velem hanem a pasival..hisz ő az aki hozzámvágta múltkor is a telefonomat, csupán azért mert más felidegesítette, és hozzámvágta. Meg nem is köszön nekem.. Egyszóval bunkó. Vki kérdezte h anyu tudja e a megcsalást..igen tudja.
Köszönöm a válaszotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!