Őszintén kérem a tanácsotokat, mert teljesen elvesztettem az ítélőképességem. Tényleg komoly a dolog, vagy túlreagálom?
Szerintem hozzáférhetnek.
Válni pedig felesleges, az nem 2 hét. Annyi idő alatt az időpontot sem kapják meg.
Beszéljetek a céggel és kérjetek haladékot és részletet. És a minimum, hogy 1 hónapig a férjed takarít.
bevállalom: én kiakadtam volna, és biztos vagyok abban hogy ordítoztam volna vele! legalább két percig, nehogy már azt higgye hogy ez így normális!
Az egy dolog hogy segítsen az anyjának, de neki már van egy saját családja. Ráadásul a legjobban az akasztott ki a történetedben, hogy "megint" az utolsó pillanatban van szólva...vagyis észrevéve... azért én megkérdeztem volna a helyedben hogy mikor szólt volna, hogy probléma van? Mikor már az ajtóban vannak a behajtók????
Én az anyóssal is beszélnék! Igenis miatta vagytok sz@r helyzetbe, tehát ő hozott titeket ilyen helyzetbe. A legkevesebb az lenne, ha eladná a házát, kifizetné a saját adósságát és albérletbe menne. A gyerekkel nem érdemes zsarolni, de! én biztosan kijelenteném, hogy innentől kezdve nem lesz hozzá egy kedves szavam sem, arra mérget vehet! (állandóan lekezelően beszélnék hozzá)
Továbbá a férjemnek előadnám: most azonnal mindenről akarok tudni, mert ha nem mondja el milyen más dolgok vannak még a háttérben, és kiderül egy újabb ilyen húzása, azon nyomban beadom a vállópert (még ha nem is igaz, csak a miheztartás véget)
Na, akkor már megérte :):)
Az anyósnak van mozdítható ingósága? Autó pl.?
Akkor adja el az autót apósod. Inkább minthogy egy kisgyerekes család szívjon önhibáján kívül.
www.hasznaltauto.hu
Itt gyorsan elkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!