Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek most? Rettegek....

Mit tegyek most? Rettegek. Biztos meg fog verni. Gondolkozom az öngyilkosságon.

Figyelt kérdés

18éves vagyok, lány.

most jött meg a telefonszámlám. és 30ezer forint lett. nem a hivás és nemis az sms sok, hanem a GPRS. Letiltottam az adatforgalmat, igy gondoltam nemlesz baj. DE baj van:(

Anyám ordít velem már 2órája, elhordott mindennek, és elmondta hogy gyülöl elege van belőlem és egyik gyerekével se volt annyi gondja mint velem.

Most is sírok, tudom az én hibám. 20ezer forintot beletudok adni, de az kevés.

Mondja hogy reméli ha hazajön apám késő délután a munkából akkor minimum megver, ő biztos nemfog megvédeni.

Már rettegek apámtól, biztos felfog pofozni vagy megver. És mondta anyám hogy ezután el veszik a telefonomat, és a barátommal se mehetek sehova.

Nagyon félek, apám nagyon mérges lesz.... gondolkom azon hogy mire hazajön begyógyszerezem magam vagy felvágom az ereimet vagy ilyenek.... félek :'(

2011. ápr. 20. 13:14
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
cigihez: aki annyira "felnőtt", hogy cigizik, az viselje a következményeit (pl. anya-apa megtudja)
2011. ápr. 20. 13:48
 32/43 A kérdező kommentje:

igaziból azért féltem tőle mer olykor agresszív, nem vert meg de most anyám belémállította a parát...

mert oké, nagyon mérges, énis az vagyok magamra de ha apu nemfog bántani és higgadt volt telefonban akkor anyu miért fenenyeget és miért mondja hogy apu márpedig megver engem?

azért ijedtem meg mert mondta hogy BIZTOS megver

2011. ápr. 20. 13:49
 33/43 napietus ***** válasza:
azért, mert anyukáddal valószínűleg hasonlítotok abban, hogy könnyen estek páikba, és idegességetekben nem gondoljátok meg, mit beszéltek. látod, Te is 200-at írtál 30 helyett, meg öngyilkos akartál lenni, meg ilyenek. ő is ideges most, nem tud értelmesen gondolkodni, csak vagdalkozik. majd lenyugszik, ha apád hazajön, és megbeszélitek a dolgot.
2011. ápr. 20. 13:52
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy? Majd kiderül. Engem anya néha felpofozott, és semmi bajom. Meg is érdemeltem akkor. Ha apud sose bántott, és ezt mondta telóban, most se fog.
2011. ápr. 20. 13:52
 35/43 anonim válasza:
Nekem is volt 20 ezres telefon számlám hát nem örültek neki de nem vertek meg soha érte max elvétek 1-2 hétre de tul éltem :)
2011. ápr. 20. 14:02
 36/43 anonim ***** válasza:

nehogy bármi meggondolatlan dolgot csinálj!!!!!!!!!!!!!!!!!

mindenre van megoldás...ha beleadsz 20-at, akkor azt a 10-et elmész a nyáron megkeresni...nem soká itt a szünet is...próbáld megbeszélni ezt a szüleiddel...

és mond el őszintén, hogy nem akartad, nem tudtad, hogy ennyi lesz...és legközelebb odafigyelsz erre...

mond hogy megkeresed azt a pénzt, csak nyáron tudod...

figyu nehogymár azért a 30 000-ért legyél öngyilkos...képes lennél ennyi pénzért mindent feladni, és megbántani azokat akiket szeretsz ( pl. a barátodat) ??????? ne okozz nekik szomorúságot légyszíves...

vagy a barátod nem tudod kölcsönadni?vagy akivel nagyon jóban vagy? rokonok közül vki? nagyszülők? barátnők?

ezt rövid idő alatt vissza tudod bárkinek adni...tudom, könnyű ezt mondanom, de nehogy már ezért öngyilkos legyél...

ezt most azonnal felejtsd el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

legyél erős kislány...

ne sírj, ne szomorkodj, minden okés lesz:)

ha azt mondod visszaadod azt az összeget, akkor nincs okuk tovább kiabálni veled...

és nem fog megverni apud...

fel a fejjel:)

remélem segítettem:)

2011. ápr. 20. 14:34
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Na figyelj viselkedj felnőttként,végülis lassan az vagy,ne mond már,hogy megölöd magad,mert 30ezres számlát csináltál.Ráadásul azt írod apukád nem szokott bántani,akkor meg,ne viccelj már komolyan,bocsánatot kérsz,elfogadod,hogy elveszik a telefonod és megbüntetnek, és máskor nem internetezel rajta.Az meg,hogy cigizel,vállald érte a következményeket.Anyukád meg csak ideges majd lenyugszik,te is az vagy mert elírod a 30ezret 200ezernek.Nyugodj le és ennyi, ennyire értékeled az életed,hogy egy kis hülyeség miatt eldobnád?
2011. ápr. 20. 14:39
 38/43 anonim ***** válasza:
Nyugi én 110 ezres telefon számlát csináltam és még itt vagyok boldogan férjnél állapotosan. Szóval ne félj nem lesz semmi baj egyszer csak nevetni fogsz ezen. Anyád meg nem normális hogy mondhat valaki ilyet a gyerekének hogy utálja még akkor is ha hibázott. Előtted az élet nincs értelme ilyen butaságon gondolkoznod.
2011. ápr. 20. 15:22
 39/43 anonim ***** válasza:
A telenornál (pannon) a kártyás csomagot praktikumnak hívják.. 1500ft-ért már kapsz egy ilyen feltöltőkártyás telefonszámot, amit beletudsz rakni a régi telefonodba, ha az pannonos vagy kártyafüggetlen.. Utána ha tölteni akarsz rá pénzt, bármikor bemész az egyik üzletbe és megnézheted mennyit szeretnél rátölteni(990, 1700...10.000). Amennyiben megtarthatod a régi telód, meg simkártyád szintén menny be egy telenor üzletbe ott ingyen három perc alatt le tudják tiltani a gprs-t róla, hogy még véletlenül se tudd használni.. (ha a te neveden van az előfizetés vidd magaddal a személyid, ha nem, akkor tudakold meg a hat számjegyű jelszót, ami az előfizetéshez tartozik és a szerződéskötéskor kellett megadni..)
2011. ápr. 20. 15:49
 40/43 anonim ***** válasza:
80%
most biztos le fognak pontozni, de akkor is leírom, utána majd válaszolok. Én úgy gondolom, hogy de, figyelem felkeltés, nem tudsz elmenni sehova, meg nem fogadják el a pénzt... nem hiszem, hogy emiatt fel kéne vágnod az ereid. főleg, hogy másoknak sokkal nagyobb gondjaik vannak, te meg ezen morfondírozol. én a kérdésért adnék pofont. ne értsd félre, mert nem bántásból, engem is vert az apám, legalább is voltak durva helyzetek, amikor kaptam egy két jó nagy pofont, hogy a lábamon sem álltam meg, de akkor most öljem meg magam???...
2011. ápr. 20. 17:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!