Vannak itt olyanok akiknek öngyilkos hajlamai vannak? Sokat gondolkozik az öngyilkosságon?
Igen én
nem vagyok elég szép, ezért sosem leszek boldog.
Ajaj...és sem vagyok szép mégsem ez a legnagyobb baj inkább az h félek a jövőtől mert elég kevés biztos pont van az életemben.Mostanában nagyon magamra maradtam ennek ellenére sosem jutottam el addig h kész vége...ugyanis amíg élek még mindig változhat vmi és egy csomó olyan dolognak is tudok örülni ami a mostani világban ritka.és ezért úgy érzem van értelme.
sztem pont elértünk egy olyan korba ahol ha vki feladja és öngyilkos lesz sok emberben mégcsak elgondolkodtatólag sem hat.leglefjebb a legközelebbi hozzátartozóknak okoz örökös bűntatot ami szörnyű dolog.és jó érzésű ember senkire nem akara ezt rakni.
Igen, a pszichiátriát is megjártam.
Az oka az h totál értelmetlennek érzem ezt az élet nevű mókuskereket, ahol a boldogság csak egy nagyon rövid ideig tartó álom, egyébként üresség van mindenhol. Az emberekben is, a világban is.
24/F
nekem vannak. Sokat gondolok rá, olyan misztikus dolognak tűnik a halál. A elkeseredem, mindig az jut eszembe, hogy meg kellene ölnöm magam, és akkor nem szenvednék többet.
Néha megijedek, hogy egyszer elborul az agyam és olyat teszek, amit megbánok, vagy már meg se tudom bánni.
Jézusom emberek... normálisak vagytok? Pszichológust javaslok mindegyikőtöknek!
Élet nevű mókuskerék,misztikum...Atyaég!
Javaslom tegyetek egy kört valamelyik kórház gyerekosztályán,és kérdezzétek meg a rákos,beteg,szenvedő,mégis mosolyogni tudó és életet értékelő kissrácokat,hogy vajon ők szeretnek-e élni. Valószínűleg mindegyikük azt felelné,hogy igen.
Hálátlanok vagytok,és alkalmatlanok mindenre,EZ a véleményem. Önzőség,hülyeség,a legnagyobb baromság ilyesmin gondolkodni...meg is érdemlitek a hülyeségeteket...jó lenne,ha magatokba szállnátok kicsit.
"Hálátlanok vagytok,és alkalmatlanok mindenre,EZ a véleményem."
Egyetértek :):) Tényleg az vagyok :D
20:46 - nak! Szívemből szóltál,ezek nem normálisak.De ha nekik jó a szenvedő kis életük,rájuk kell hagyni.
Azok meg,akik szeretnek élni, tartsanak össze! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!