Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek most? Rettegek....

Mit tegyek most? Rettegek. Biztos meg fog verni. Gondolkozom az öngyilkosságon.

Figyelt kérdés

18éves vagyok, lány.

most jött meg a telefonszámlám. és 30ezer forint lett. nem a hivás és nemis az sms sok, hanem a GPRS. Letiltottam az adatforgalmat, igy gondoltam nemlesz baj. DE baj van:(

Anyám ordít velem már 2órája, elhordott mindennek, és elmondta hogy gyülöl elege van belőlem és egyik gyerekével se volt annyi gondja mint velem.

Most is sírok, tudom az én hibám. 20ezer forintot beletudok adni, de az kevés.

Mondja hogy reméli ha hazajön apám késő délután a munkából akkor minimum megver, ő biztos nemfog megvédeni.

Már rettegek apámtól, biztos felfog pofozni vagy megver. És mondta anyám hogy ezután el veszik a telefonomat, és a barátommal se mehetek sehova.

Nagyon félek, apám nagyon mérges lesz.... gondolkom azon hogy mire hazajön begyógyszerezem magam vagy felvágom az ereimet vagy ilyenek.... félek :'(

2011. ápr. 20. 13:14
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
francba elirtam, kicsit ideges vagyok. NEM 200EZER HANEM *30EZER
2011. ápr. 20. 13:41
 22/43 anonim válasza:
most ak mennyi 30 ezer vagy 200ezer ne értem ?
2011. ápr. 20. 13:42
 23/43 A kérdező kommentje:
30 ezer. ISTEN MENTS HOGY 200EZER LENNE, na akkor kötném föl magam
2011. ápr. 20. 13:43
 24/43 anonim ***** válasza:

Bár ennyi bajom lenne..

Kb 5-10 évvel ezelőttig minden ember jól megvolt telefon nélkül, sz@rd le, legyél inkább a barátoddal.

A pannonos kártyád lejárt már? Ha nem, akkor tudsz rátölteni, de kérdezd meg a barátaid, hátha van valakinek felesleges kártyája.

2011. ápr. 20. 13:45
 25/43 A kérdező kommentje:
és mivan ha anyám beköp hogy cigizek már 2éve...? mert most gyűlöl
 26/43 anonim ***** válasza:
29%
200 ezer? Az szép... Ha apud megigérte, hogy nem ver meg ne aggòdj, de én a helyedben nem gondolkodnék azon, hogy hogy lesz most telefonod... Inkàbb ne legyen telefonod, mi a sz@rnak az? Inkàbb tanulj ahelyett, hogy butasàgokat csinàlsz é hûlyeségeken gondolkodsz.. Meglàtod megoldòdik ez is mint minden!!!
 27/43 anonim ***** válasza:

Én most már csak azt nem értem, hogy ha apukád nem szokott megverni akkor miért rettegtél tőle ennyire?

Én is így rettegtem kb. de engem minden nap vert ok nélkül is ha olyan kedve volt, mert én voltam kéznél (meg a sör).

2011. ápr. 20. 13:46
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Szia, 30.000 az sok, ezt fogadd el. anyukád meg idegességében beszél mindenfélét. Látod, apukád mit mondott. A lényeg, hogy lásd be, ez gáz volt, és mondd el nekik is. Nekem is volt már 35.000-es számlám, elég mérgesek voltak, de segítettek. Pár év múlva meg már nevettünk rajta, mármint azon, hogy volt ilyen is, nem az összegen.
2011. ápr. 20. 13:46
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Ja (utolsó vagyok), és fogadd el, ha elveszik a telódat. Vissza fogják adni majd, hidd el, de valamit valamiért. A telefonszámla magától nem lesz sok.
2011. ápr. 20. 13:47
 30/43 napietus ***** válasza:
48%
tök normális apád van...nem is értem, mire hisztiztél itt...ha még nem járt le a másik kártyád, feltöltöd, és kész, ennyi. vihar a biliben...
2011. ápr. 20. 13:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!