Mit tegyek most? Rettegek. Biztos meg fog verni. Gondolkozom az öngyilkosságon.
18éves vagyok, lány.
most jött meg a telefonszámlám. és 30ezer forint lett. nem a hivás és nemis az sms sok, hanem a GPRS. Letiltottam az adatforgalmat, igy gondoltam nemlesz baj. DE baj van:(
Anyám ordít velem már 2órája, elhordott mindennek, és elmondta hogy gyülöl elege van belőlem és egyik gyerekével se volt annyi gondja mint velem.
Most is sírok, tudom az én hibám. 20ezer forintot beletudok adni, de az kevés.
Mondja hogy reméli ha hazajön apám késő délután a munkából akkor minimum megver, ő biztos nemfog megvédeni.
Már rettegek apámtól, biztos felfog pofozni vagy megver. És mondta anyám hogy ezután el veszik a telefonomat, és a barátommal se mehetek sehova.
Nagyon félek, apám nagyon mérges lesz.... gondolkom azon hogy mire hazajön begyógyszerezem magam vagy felvágom az ereimet vagy ilyenek.... félek :'(
Bár ennyi bajom lenne..
Kb 5-10 évvel ezelőttig minden ember jól megvolt telefon nélkül, sz@rd le, legyél inkább a barátoddal.
A pannonos kártyád lejárt már? Ha nem, akkor tudsz rátölteni, de kérdezd meg a barátaid, hátha van valakinek felesleges kártyája.
Én most már csak azt nem értem, hogy ha apukád nem szokott megverni akkor miért rettegtél tőle ennyire?
Én is így rettegtem kb. de engem minden nap vert ok nélkül is ha olyan kedve volt, mert én voltam kéznél (meg a sör).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!