Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőket miért zavarja annyira,...

A nőket miért zavarja annyira, hogyha a párjuknak előtte több partnere is volt?

Figyelt kérdés
Szerintem az sokkal rosszabb ha előtte senkijük sem volt, mint pl. nekem. Nem tudja, hogy olyankor mit kell csinálni, ha több hónapnyi "szenvedés" után sem sikerül, akkor meg vége a kapcsolat, mert az illető sz.r az ágyban, nem tudja, hogy hogy kell egy kapcsolatban élni, stb.
2011. ápr. 20. 09:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
11%
12:53-as vagyok, még annyit, hogy egyetértek a 12:58-as válaszolóval abban, hogy gáz, ha a férfi a kezdő, a nő meg nem. Voltam ilyen helyzetben, nem volt hosszúéletű a kapcsolat.
2011. ápr. 20. 13:09
 22/28 anonim ***** válasza:
81%
Tessék? Én nő vagyok, de egyáltalán nem zavar. Sőt, nem is érdekel. :)
2011. ápr. 20. 14:27
 23/28 anonim ***** válasza:
87%
a férjemnek előttem 1 kapcsolata volt.. zavarna, ha több lett volna... szívem szerint annak örültem volna, ha az első (és az utolsó is) én lettem volna az életében...ugyanúgy, ahogy nekem ő...
2011. ápr. 20. 14:47
 24/28 A kérdező kommentje:

"gáz ha a férfi kezdő, a nő ,pedig nem"

Mindezek alapján, akkor nekem, mint kezdőnek, egy szintén kezdő nőt kellene találnom?

2011. ápr. 20. 14:50
 25/28 anonim ***** válasza:
45%

Egyértelmű h a kezdő kezdővel kezdjen.

Amúgy miért kéne több hónap a szex megtanulásához?

Nem olyan bonyolult az. :D

2011. ápr. 20. 15:43
 26/28 anonim ***** válasza:
53%
Attól függ, mennyi az a több.
2011. ápr. 20. 16:40
 27/28 anonim ***** válasza:

Szerintem tök hülyeség, hogy a kezdő a kezdővel kezdjen csak. Páromnak nem én voltam az első, 2 kapcsolata volt, de nekem Ő az első.

És ez nem jelenti azt, hogy a szexuális életünk a nullával egyenlő, 1 hónap alatt annyira jól összehangolódtunk, hogy ez fel sem tűnt. És 2 éve vagyunk együtt !

2011. ápr. 20. 17:34
 28/28 anonim ***** válasza:

Válaszokat nem olvastam. De attól függ, hogy mennyire sok. Én páromnak volt kb. 2-3 kapcsolata (22 volt mikor összejöttünk), abból egy nem volt olyan komoly, többi 1-1,5 éves. Engem nem zavar ez, de ha 20-30 lett volna, azért az elég furcsa és azt jelezné felém, hogy virágról-virágra száll.

Amúgy meg az se zavarna, ha nem lett volna senkije, lényegtelen, bármit meg lehet tanulni és addig is lehet szórakozni, ha valaki ügyetlenkedik. (nekem ő a második volt, és így is előfordult, hogy szeretkezés közben leestem róla, vagy véletlen kicsit megnyomtam :) )

2011. ápr. 21. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!