A nőket miért zavarja annyira, hogyha a párjuknak előtte több partnere is volt?
"gáz ha a férfi kezdő, a nő ,pedig nem"
Mindezek alapján, akkor nekem, mint kezdőnek, egy szintén kezdő nőt kellene találnom?
Egyértelmű h a kezdő kezdővel kezdjen.
Amúgy miért kéne több hónap a szex megtanulásához?
Nem olyan bonyolult az. :D
Szerintem tök hülyeség, hogy a kezdő a kezdővel kezdjen csak. Páromnak nem én voltam az első, 2 kapcsolata volt, de nekem Ő az első.
És ez nem jelenti azt, hogy a szexuális életünk a nullával egyenlő, 1 hónap alatt annyira jól összehangolódtunk, hogy ez fel sem tűnt. És 2 éve vagyunk együtt !
Válaszokat nem olvastam. De attól függ, hogy mennyire sok. Én páromnak volt kb. 2-3 kapcsolata (22 volt mikor összejöttünk), abból egy nem volt olyan komoly, többi 1-1,5 éves. Engem nem zavar ez, de ha 20-30 lett volna, azért az elég furcsa és azt jelezné felém, hogy virágról-virágra száll.
Amúgy meg az se zavarna, ha nem lett volna senkije, lényegtelen, bármit meg lehet tanulni és addig is lehet szórakozni, ha valaki ügyetlenkedik. (nekem ő a második volt, és így is előfordult, hogy szeretkezés közben leestem róla, vagy véletlen kicsit megnyomtam :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!