A nőket miért zavarja annyira, hogyha a párjuknak előtte
több partnere is volt?
Figyelt kérdés
Szerintem az sokkal rosszabb ha előtte senkijük sem volt, mint pl. nekem. Nem tudja, hogy olyankor mit kell csinálni, ha több hónapnyi "szenvedés" után sem sikerül, akkor meg vége a kapcsolat, mert az illető sz.r az ágyban, nem tudja, hogy hogy kell egy kapcsolatban élni, stb.
nem zavar, sőt! az zavarna ha nem igazán szerzett volna tapasztalatot, inkább legyen 20onévesen "nőcsábász" mint 40esen, mert egyszer az életben úgyis minden pasira rájön a dili
2011. ápr. 20. 10:34
12/28 anonim válasza:
Engem nagyon zavar hogy nem én vagyokkaz első a barátnömnek. :(
19/F
2011. ápr. 20. 10:35
13/28 anonim válasza:
? nem értem, én még soha egy lány ismerősömtől sem hallottam ilyet. Én pl két exét ismerem is a páromnak, az egyiktől kaptuk a gyerekágyat. Páromat sem zavarja hogy van ex. Inkább én sajnálom hogy egy-két exemmel anno kapcsolatom volt, szívesen kitörölném:P
2011. ápr. 20. 11:19
14/28 anonim válasza:
ma 11:19
Teljesen egyetértek!! :)
Jó volna, ha néhány exet lehetne törölni.. ;)
2011. ápr. 20. 11:23
15/28 anonim válasza:
Engem nagyon zavar, nem tehetek róla. Annyit viszont tehetek, hogy nem gondolok rá és szeretem úgy ahogy eddig.
2011. ápr. 20. 11:54
16/28 anonim válasza:
Engem is zavarna. A gyanúsan sok kapcsolatos pasik nem megbízhatóak vagy nem jók párkapcsolatra.
Tapasztalat.
Jobb a mérsékelt partnerrel rendelkező férfi. Az hogy jó -e az ágyban annak semmi köze a exnői számához!
2011. ápr. 20. 12:27
17/28 anonim válasza:
Engem nagyon zavar, nem tehetek róla. Már az elején megjegyezte, hogy több mint 100 nöje volt, ilyen egyéjszakások. Akárhányszor eszembe jut, szó szerint megyek a wc-re hányni. Én kb. a százezredik lehetek neki. Pedig nem is olyan jó pasi, nem egy adonisz. Azt sajnálom, hogy gyerekünk is van. Ja és irtózatos az ágyban, a közhiedelemmel ellentétben. Ahogy megszokta az egyéjszakás nökkel: nulla érzelem, minél gyorsabban legyünk túl rajta, se gyengédség, se csók, semmi...
Erösen fontolgatom a válást, nem csak emiatt de nagyon érik.
2011. ápr. 20. 12:40
18/28 anonim válasza:
Utolsó, ha ez ennyire zavar, akkor miért mentél bele az elején a kapcsolatba egy ilyen férfivel?
2011. ápr. 20. 12:41
19/28 anonim válasza:
Miért zavarna?? Nekem sem ő az első partnerem, hiszen felnőtt emberek vagyunk.
2011. ápr. 20. 12:53
20/28 anonim válasza:
Dehogy zavar. Őszintén megijesztene, ha én lennék az első partnere. Akármennyire is undorítónak tartanak majd egyesek a válaszom miatt leírom, hogy én még a kapcsolatot is félteném. Mert a szexuális élet az egyik alapja. Két kezdő embernél nincs gond, de ha az egyikük és történetesen pont a férfi kezdő, a nő pedig nem, akkor az képes olyan stresszhelyzetet létrehozni, amiből nagyon nehéz kimászni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!