Mit csinált rosszul az életben az akinek 40 évesen csak egy Suzukira tellett?
Ez nagyon "magyar" kérdés :) (mindenféle rosszindulat nélkül).
Panelben élek és a ház előtt sorra parkolnak a bmv-k, mercik, stb... pedig kétlem, hogy ott a házban bárki ennyivel többet keresne, vagy többet autózna mint mi a párommal és a suzukinkkal, ami minden hónapban lenyom kb 800-1000km-t.
Egy ismerősöm autószerelőként dolgozik Svédországban és ő mesélte, hogy így utólag egyáltalán nem érti azt amit itthon csinálnak.
Ott senkinek eszébe nem jutna presztizsből autót venni... ha valaki 20 éves tragaccsal jár, akkor azzal jár, hát istenem... de ha venne egy vadiúj autót, körberöhögnék a szomszédok, hogy mit nagyzol, mikor hitelből vette.
Más kérdés, hogy ők nem is szorulnk rá, hogy hitelből vegyenek autót... de tényleg fura ami itthon van.
Anyukám 53 éves egy 10 éves Suzukija van. Mellette viszont van egy új építésű családi háza egy elegáns környéken, nincs adóssága, soha nem kellett hitelt felvennie és normális körülmények között él.
Elég szánalmas dolog valakit a kocsija alapján kategorizálni.
Itthon a BMW tulajdonosok fele hitelre veszi az autóját és sokszor egy 50 nm-es lakásban nyomorognak, de hát a látszat a legfontosabb...
Amúgy meg nem lehet mindenki jómódú és nem mehet ki az összes magyar külföldre. Sokan már annak örülnek, ha egyáltalán van munkájuk, nem éheznek és ki tudják fizetni a számlákat.
Én 46 éves vagyok. Eddig biciklivel jártam. Most kaptam egy VW-t. 20 éves. Nagyon szeretem.
Viszont a doktor nem hitte el, hogy nem sportolok (utálok minden sportot)
Nagyon jó a vérnyomásom, 10 évet mindig alásaccolnak a koromnak...stb.
Eddig én mindent jól csináltam az életben:)
A Suzuki - hát az nagyon gáz, tényleg! Ne menj az utcára vele, csak álarcban ;/
Rontott? Javított!
Nem vett fel hitelt. A semmire. Ennyi. Értelmes dolgokra költi a pénzét. A gyerekei hálásak lehetnek.
Egyik előző hozzászóló írta, hogy manapság a Suzuki sem olyan olcsó, hogy bárki megengedhesse magának.
Mindenesetre mikor mi kocsit vettünk, hasonló árban szóba került egy Opel és egy Renault is, és mindenféle szempont szerinti összehasonlítás alapján a Suzukit választottuk. Nem hiszem, hogy bármin változtatna, ha más lenne a kocsira írva, max. a pénzünkért nem a legmegfelelőbbet vettük volna, hanem a legtetszetősebbet.
Ami engem illet, egyáltalán nem is szeretnék autót, ha egyszer lesz, akkor azt a körülmények követelik meg, és nem igazán fog érdekelni, hogy milyen márkájú..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!