Mit csinált rosszul az életben az akinek 40 évesen csak egy Suzukira tellett?
A válasz egyszerű (főleg a mostani állapotokat tekintve): nem húzott el időben külföldre, ahol megbecsülik a dolgozó embereket és nem minimálbérrel szúrják ki a szemüket sokszor 10-12 óra munkáért...
L/24
A szuzuki -ból nem lehet kiindulni , ha mellette van pl egy családi háza . Ismerek olyat aki egy hatalmas BMW -vel jár és mellette panelban nyomorog .
Gondolom a BMW -t is megvette 100 év hitelre , de ő mutatja , hogy neki milyen jól megy .
Szóval csak egy kocsiból nem lehet kiindulni .
Ja és manapság már nem olcsó autó a Suzuki se . Egy Suzuki már-már ugyan annyi mint pl egy Opel vagy Renault ...
Nem nagyon értem a kérdést. Az exbarátom 35 fölött volt, és nem volt kocsija. Egyrészt, mert nem szeret vezetni, másrészt meg mert ő vállalta,hogy nem akarja kihajtani a belét,hanem szeretné, ha lenne szabadideje is, a hobbijára, a párkapcsolatára és a majdani családjára. Nem vetettem meg ezért, egyet is értettem vele, természetesen más okokból szakítottunk.
Nekem (30/N) azért nincs kocsim, mert eleve nem egy gazdag családból jövök, és nem is vagyok az a típus, aki el tudna menni egy multihoz hajtani. Nem lustaság: saját munkámban szívesen "hajtok", abban,amihez értek - csak azért kevesebb pénz jár. Bölcsész alkat vagyok, az üzleti világ távol áll tőlem.
De nem értem,miért olyan nagy ügy ez,bár ez lenne a legnagyobb bajom, hogy nincs kocsim!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!