Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinált rosszul az életben...

Mit csinált rosszul az életben az akinek 40 évesen csak egy Suzukira tellett?

Figyelt kérdés
(Remélem így már egyértelmű a kérdés)
2011. ápr. 19. 22:38
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem csinált semmit rosszul, legalábbis én nem vonnék párhuzamot egy ember tulajdonságai és autójának értéke között. Sőt, számomra az az elítelendő, ha valaki több 10 milliós terepjáróval jár, miközben köztudott, hogy életében nem végzett értékteremtő munkát, alvilági kapcsolatai vannak, szerintem mindenki sejti, hogy milyen csoportra gondolok. Na ennél mindenképpen többre becsülöm azt, aki tiszteségesen él, és csak egy Suzukira tellik 40 éves korában. Gazdasági oldalról megközelítve is előnyös lehet egy Suzuki, ugyanis egy tudatosabb ember végiggondolja, hogy mire való egy személygépkocsi. Nevezetesen arra, hogy el lehessen jutni vele A-ból B-be. Nomármost, ha valaki nem menőzni akar az autójával, akkor erre egy Suzuki tökéletesen megfelel, nem beszélve a viszonylag olcsóbb fenntartási és szervizelési költségekről. Az pedig, hogy nem tud 200 km/h sebességgel közlekedni, megintcsak mellékes, ha valaki szabályosan próbál közlekedni, mivel hazánkban legfeljebb 130 km/h-val lehet menni, azt is csak autópályán. De sajnos egyre inkább olyan a mentalitás hazánkban, hogy aki szabálykövető, törvénytisztelő, az egy lúzer. Ezt a gondolkodásmódot tökéletesen tükrözi a feltett kérdés is.
2011. ápr. 19. 23:46
 22/44 anonim ***** válasza:
62%

A válasz egyszerű (főleg a mostani állapotokat tekintve): nem húzott el időben külföldre, ahol megbecsülik a dolgozó embereket és nem minimálbérrel szúrják ki a szemüket sokszor 10-12 óra munkáért...

L/24

2011. ápr. 20. 02:39
 23/44 anonim ***** válasza:
Apukám már igencsak elmúlt 50,de neki nincs autója és jogsija sem.Keményen dolgozik,de sajnos kevés a munka,pedig abban jó amit csinál.Van házunk,de nagy része anyu hitelei miatt.Szerintem nem lehet általánosítani, vannak akik már alapból olyan családból származnak h.van pénz van aki szegénységből jött.Nem mindenki képes vállalkozást indítani vagy irodában dolgozni és a mai világban sajnos kevés munka van és sokan nem kapnak jól kereső munkát.A párom is sokmindenhez ért mégsem tud normálisan elhelyezkedni csak ideiglenes állásokat talál.Járna ő egyetemre,de senki sem tudja fizetni a suliját,nappalira is menne,de azért ennyira nem kitünő és kellene a pénz suli mellett meg nehéz dolgozni is.
2011. ápr. 20. 07:02
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Miert gondolod, hogy barmit elrontott? Nekem telne draga kocsira, megsem veszek nagyon dragat. Minek? A praktikussag szamit meg a komfort es a biztonsag, de manapsag mar nem igazan van olyan kocsi, amire azt lehetne mondani, hogy nem biztonsagos. Mind ugyanoda visz. Nem a kulvilagnak kell kocsit venni. Semmi gondom azzal, akinek draga kocsija van, de en ugy vagyok vele, hogy nem latom ertelmet, hogy plusz milliokat adjak ki valamire, ami nem nyujt tobbet a mindennapokban.
2011. ápr. 20. 07:20
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Latom naponta a sok Corvette-t, Porsche-t meg Mustangot. Nekik is ugyanannyi a sebesseghatar es az nalunk csak kb. 110 km/h az autopalyan. Nem sok ertelmet latom, nem tudjak kihasznalni ugysem...
2011. ápr. 20. 07:24
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés az, mit csinált rosszul az, aki az alapján ítél meg valakit, hogy csak egy suzukija van ;))) Annál az embernél sokkal nagyobb a hiba, mint a suzukisnál...
2011. ápr. 20. 07:36
 27/44 anonim ***** válasza:
85%
Több ismerősöm elmúlt már 40, és még autójuk sincs. Ők sem csináltak semmit sem rosszul, autó nélkül is lehet élni. 29N
2011. ápr. 20. 08:11
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

A szuzuki -ból nem lehet kiindulni , ha mellette van pl egy családi háza . Ismerek olyat aki egy hatalmas BMW -vel jár és mellette panelban nyomorog .

Gondolom a BMW -t is megvette 100 év hitelre , de ő mutatja , hogy neki milyen jól megy .

Szóval csak egy kocsiból nem lehet kiindulni .

Ja és manapság már nem olcsó autó a Suzuki se . Egy Suzuki már-már ugyan annyi mint pl egy Opel vagy Renault ...

2011. ápr. 20. 08:17
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Inkább legyen egy kifizetett esetleg használt suzukim, mint egy nagy adósághalmazzal egy új bmv, amit előbb utóbb elvisz a bank.
2011. ápr. 20. 09:03
 30/44 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értem a kérdést. Az exbarátom 35 fölött volt, és nem volt kocsija. Egyrészt, mert nem szeret vezetni, másrészt meg mert ő vállalta,hogy nem akarja kihajtani a belét,hanem szeretné, ha lenne szabadideje is, a hobbijára, a párkapcsolatára és a majdani családjára. Nem vetettem meg ezért, egyet is értettem vele, természetesen más okokból szakítottunk.

Nekem (30/N) azért nincs kocsim, mert eleve nem egy gazdag családból jövök, és nem is vagyok az a típus, aki el tudna menni egy multihoz hajtani. Nem lustaság: saját munkámban szívesen "hajtok", abban,amihez értek - csak azért kevesebb pénz jár. Bölcsész alkat vagyok, az üzleti világ távol áll tőlem.

De nem értem,miért olyan nagy ügy ez,bár ez lenne a legnagyobb bajom, hogy nincs kocsim!!!

2011. ápr. 20. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!