Mit gondolnátok arról, ha jelen helyzetemben szülnék? (lent)
A helyzet az, hogy 23 éves lány vagyok és nagyon vágyom már egy kisbabára. Ez mindig is így volt, ám mivel megtalátam rá a (majdani) megfelelő személyt, így most ez még erősebb. A családban amint meglátok egy kisgyereket "elrabolom" és én dajkálom, amíg csak lehet. Tudom, hogy ez nem ennyiből áll, de legalább addig csillapíthatom ezen vágyamat.
Ezzel nem is lenne baj, de a családi körülményeink még nem olyanok, hogy ebbe a helyzetbe bevállalhatnánk a babát, ugyanis a párom még iskolába jár, én pedig nemrég végeztem, még a szokásos időt sem dolgoztam le, így alig kapnék úgy valamit. Egyébként biztosak vagyunk benne, hogy együtt éljülk le az életünket és el is jegyzett már.
A szüleinkkel jó a kapcsolatunk, ők biztos segítenének.
Olyan válaszoket nem kérnék, akik kikérik maguknak és mit gondolok én még ha tudom is, hogy végülis ez a helyes hozzáállás. A kérdés csupán elméleti.
Csak mégis,hogyan lehet ezt átvászelni? Hogy még vagy 3 évig nem lehetséges ez, pedig mindketten nagyon szeretnénk már gyereket vállalni. Ezen érvekkel beszéljük még le magunkat erről.
De mi lenne, ha mégis megtörténne és tényleg teherbeesnék?
normális dolog, hogy apám támogatna, ha szükségem lenne rá. nem normális dolog ezzel visszaélni, és arra blazírozni, hogy nekem nem kell gondoskodnom a SAJÁT GYEREKEMRŐL mert a szüleim majd eltartják...utána meg az ilyenek jönnek ide sírni, hogy miért szólnak az ősök mindenbe bele. azér' b*ki...mert akinél a kasszakulcs van, az dumál.
jobban nem tudom elmagyarázni, ezt sztem egy ötéves is megérti, csak állítólagos "felnőtt", "felelősségteljes" nők nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!