Anyunál lakunk a párommal, elég kicsi a lakás, mostanában sokszor van én és anyu közt veszekedés. 25-hetes szomorú kismama vagyok. Mit csináljak? Van, vagy voltatok ilyen szitúba?
2. válaszolo!
Hát te tényleg nem vagy ép!!!!Elég baj ez neked tudom!De azt is tudom hogy te ezt nemtudod!Elég baj ez!!
Kérdező!Valamit kell találni mert ez nemjó igy!!Egy kismamát aki idegesit az nem normális!férjed mit szól?nemlehetne mégis albérletbe menni?vagy pl. én a te helyedben ugy csinálnám hogyha elmész mondjuk picike falucskába ahol nagyon olcsok házak . pl felénk kisparasztház 2milla kertes!persze vannak ujitani valok benne!de persze itt nincs is annyi munkalehetőség ezzel számolni kell de mégis jobb mint albérlet vagy anyudéknál lakni!2millás hitel sem könnyű de könyebb mint ahogy most vagytok!
előző vagyok!
Az a különbség a te és az én családom között, hogy mi nem zsar
előző vagyok!
Még annyit, hogy az a különbség köztünk, hogy mi nem zsaroljuk egymást érzelmileg és nem keserítjük egymás életét, hanem azon vagyunk, hogy mindenki boldog legyen, nem ártunk saját gyerekünknek érzelmi zsarolásokkal, ja és ha kapunk az nem győzzük meghálálni, és ha valakinek nincs mi a sajátunkéból az utolsót is odaadjuk, vagy megfelezzük. ez az amihez sokaknak fel kell nőni, hogy mi is az ÖNZETLEN SZERETET. persze ezt nem csak családon belül, hanem mindenkinek megadjuk a közvetlen környezetünkben.
Hátigen!
A cigányozást én is kikérem magamnak, bár nem vagyok az, de most én sem dolgozom, de majd fogok.
Egyébként a kérdező kommentjeiből világosan kitűnik, hogy az a fajta ember aki a saját hülyeségére vár jóváhagyást... ezt mégis hogyan tehetnénk, ha nem ismerjük sem őt, sem az anyukáját, sem a párját?
És mivel akik nem álltunk le bólogatójánost játszani már mindjárt cigányok vagyunk, le fagyunk fújolva és mi vagyunk a köcsögök.
Hmm.....
érdekes.....
Elég érdekes dolgo történt velem.
Kaptam egy pocskondiázó e-mailt, amit feltehetőleg a kérdés feltevője írt, ebben azért nem vagyok biztos, mert bármelyik válaszoló kedves ember is írhat, hiszen itt írhatunk bárkinek privátban.
Na, szóval, megkaptam ezt az e-mailt, nem túl kedves hangnemben, amiben közölve van, hogy minden O.K, a család összedobta a pénzt egy lakásra, anyuval semmi gond...
Hát nem tudom...
Most ki szívat kit?
Vagy ez kamu kérdés volt?
Nekem miért nincs ilyen családom basszus, hogy összedobnek nekem egy kis manit egy lakásra?
Kérdező: mi a véleményed? Te küldted a mailt véletlenszerűen, vagy most mi van?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!