Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyunál lakunk a párommal,...

Anyunál lakunk a párommal, elég kicsi a lakás, mostanában sokszor van én és anyu közt veszekedés. 25-hetes szomorú kismama vagyok. Mit csináljak? Van, vagy voltatok ilyen szitúba?

Figyelt kérdés
Legszívesebben elmennék a francba máshová,csak anyagilag nem bírnánk.nem akarom,hogy a babám lássa kárát.Van amikor hozzám se szól anyám.Mit tegyek? Nayalizni nem fogok MÉG ANYÁMNAK SEM....
2009. márc. 4. 09:13
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Meg azt mondogatja anyám,hogy eddig nekem,most meg neki van rám szügsége.Mi van ha lebetegszik stb...ki lesz vele..
2009. márc. 4. 09:56
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor nem értem, a pénz miatt nem költöztök vagy másért? Ha anyagilag bírjátok, hogy külön menjetek megoldható, hogy a közelben maradjatok és akkor kölcsönösen tudjátok egymást segíteni. Akár lakásvásárláson, akár albérleten gondolkoztok biztos találtok a közelben lakást. Szerintem mindenkinek jobb külön.
2009. márc. 4. 10:02
 13/27 A kérdező kommentje:
mind kettö miatt!már bánom hogy irtam ide!nem sok jóindulatú ember van itt....
2009. márc. 4. 10:18
 14/27 A kérdező kommentje:
TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!
2009. márc. 4. 10:24
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia, ne vard azt, hogy mindenki sajnalgatni fog teged ezen az oldalon. Az ugy csak becsapas lenne neked! Mindenki leirja amit gondol, ne akadjal ki.

Gondolom anyagi gondjaitok vannak, olyankor mindenki merges az egesz vilagra.

Nem kell hogy nyalizzal anyukadnak, csak segitsel neki amiben tudsz, es beszelgessel vele, ne veszekedjetek. Ha valamin osszeszolalkoztok, nyugiba beszeljetek meg. Kinek jo a veszekedes? Te anyukadra szamithatsz csak, nem? Akkor becsuld meg amit kaptok tole.

Ha tarthatatlan a helyzet, koltozzetek el.

Viszont ha tudtad, hogy nyukaddal esetleg veszekedni fogtok, hiszen te ismered milyen o, es anyagilag sem alltok jol, nem szabadott volna babat vallalni meg most.

Kulfoldre nem tudtatok volna kimenni 2-en a ferjeddel dolgozni, osszeszedni egy lakas arat?

Probaljatok meg bekessegben elni, es ne legyel merges anyukadra!

Tovabbi jo terhesseget neked, szia.

2009. márc. 4. 10:38
 16/27 anonim ***** válasza:
92%

Erre számítani lehetett, hogy egy ilyen nyilvános fórumon nem mindenki fog bólogatni és sajnálni, és azok akik olyan véleményt írtak le ami Neked nem tetszik, nem feétátlenül rosszindulatból írták.

Tudod, az igazság nem szégyen, csak kellemetlen, nem ők tehetnek arról, hogy egy akaratgyenge ember vagy, akinek még felnőtt fejjel is az anyukája mondja meg, hogy mit tegyen. Anyukádnak bele kell nyugodnia, hogy az az élet rendje, hogy a gyerek megnő és előbb utóbb saját családja lesz. Te engedtél az érzelmi zsarolásának, és nehéz helyzetbe kerültél. De ezen csak Te tudsz változtatni, hiába várod másoktól a segítséget, mi itt ismeretlenül nem tudjuk mit lehetne mondani anyukádnak vagy hogyan lehetne kilépni ebből a helyzetből.

Kaptál véleményeket, és amelyik nem tetszik Neked annyira, attól még nem kell a válaszadót sem lefikázni, például az a válaszoló aki azt írta, hogy ő bizony nem szülne ilyen helyzetre gyereket.... Te meg jól beszólsz neki, hogy: mer' biztos Te milliomos vagy. Szóval, Te sem vagy különb.

Erről ennyit.

2009. márc. 4. 12:17
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád szintén együtt élt a szüleivel amikor már párja volt és gyereket várt, meg amikor te már megszülettél?

Nem lehet ő még annyira idős, hogy ne tudja ellátni magát, hacsak nincs valami olyan betegsége ami ezt indokolja. Mert ha ilyen betegsége nincs, akkor nem várhatja el tőled amit elvár.

És ha már most ilyen rossz így a kapcsolatotok, később még rosszabb lesz amikor megszületik a babád, mindenbe bele fog szólni, te még szépen lassan egy idegroncs leszel. Menjetek el onnan minnél előbb.

2009. márc. 4. 12:27
 18/27 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Elég nehéz helyzetben vagy, hisz gondolom, hogy azért nem költöztetek még el a pároddal, mert nincs rá pénzetek.

Egy albérletet nem egyszerű kifizetni, főleg ha megszületik a pici, lesz bőven költségetek.

Azt nem tudom, hogy esetleg később nem tudnátok külön, saját lakásba költözni? Persze lakáshitelre gondolok:-(

Nehéz szülőkkel együtt élni, más generáció, ő is anyuka, hamarosan te is az leszel, szóval nehéz.

Amit szerintem most tehetsz, hogy megpróbálsz vele türelmes lenni, és beszélgess vele.

Át kellene a pároddal gondolnotok, hogy tényleg hogyan, merre tovább?

Anyukád nem várhatja azt el tőled, hogy velük maradjatok, csak, hogy neki jó legyen, hisz most sem jó,mivel néha nem is beszéltek.

Ti hamarosan egy család lesztek, nem szabad hagynod, hogy anyukád befolyásoljon, egyszerűen el kell engednie téged.

Szerintem szép szóval meg fogja érteni a helyzetet!

2009. márc. 4. 12:49
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj a kérdésért, de dolgozol netán? Mert egész délelőtt látni a hozzászólásaidat, ami arra enged következtetni, hogy a gép előtt töltöd a drága időd! Pl. munkával lehet pénzt keresni, hogy megoldjuk az anyagi gondjainkat.

Hitel pedig nemtom mire van, nyilván nem házra, de merem remélni, hogy nem vagytok olyan felelőtlenek, hogy ilyen helyzetben csipcsup dolgokra /plazma tv, bármi/ hitelt vesztek fel.

2009. márc. 4. 19:01
 20/27 A kérdező kommentje:
Dolgozom,és hála ráérek olyan a munkám!A cigányok nem dolgoznak! Semmi közöd szerintem,hogy ki mennyit van gép elött!!!:-)))
2009. márc. 4. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!