Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Én vagyok...

Mi a véleményetek? Én vagyok a hibás valamiért?

Figyelt kérdés

A párommal elmentünk haza a születésnapomra a szüleimhez,és aznap vissza is jöttünk.

Találkoztunk a párom nagyanyjával,aki megkérdezte hogy mit kaptam a kedves szüleimtől?

Én mondtam neki hogy 5ezer forintot,tortát,és egy dzsekit.

Erre azt mondta a mama hogy szép szüleim vannak,verje meg az isten tetűvel őket!Csak ennyit kapok tőlük!

Tudom hogy azért mondta hogy fájjon.

A párom mellettem volt,de nem szólt egy szót sem az érdekemben,amikor mondogattam neki hogy hogyan lehet ilyen a nagyanyja,csak hallgatott,de nem szólt akkor sem hogy megnyugtasson,vagy érzékeltetné hogy mellettem van,pedig azt mondta hogy ő mindig mindenkitől megvédene.A szó elszáll ezek szerint?Mit kéne csinálnom?

Szerintetek jogos ha a páromra is haragszok,hiszen csak azért nem szóltam semmit a nagyinak,mert tudom hogy őt védené,de ha valakinek a szüleit bántják,akkor azt hiszem az mindenkinek rossz!

Kiben van a hiba?Nem ez az első h hasonló megnyilvánulásai voltak a nagyinak.Ráadásul a párom anyaként tekint rá,mert azt mondja mindig hogy őt a nagyanyja nevelte fel.

Jó!Vele lehet hogy rendes,de másokat folyamatosan bánt.

A párom azt mondja hogy túlságosan érzékeny vagyok,és hogy miért nem védem meg magam,mikor tudom hogy ha visszaszólnék a nagyinak,én lennék a szar.

Őt védené,merthogy ő idős,meg beteg.

És a rosszindulatúságra nem beteg?

Ti mit tanácsolnátok nekem?

2011. ápr. 18. 15:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én pontosan tudom mit élsz át..Csak nálunk a helyzet ez volt:

Én férjnél voltam és az anyósom volt ilyen..Az én anyósom állandóan bántott.Sokszor könyörögtem a férjemnek,hogy beszéljen az anyjával,mert ha én beszélgetek vele,akkor el fgo borulni az agyam,és lehet olyat mondok amit nem is szeretnék..Soha nem állt mellém..Engem többnyire lerázott avval,hogy "najóóó majd beszélek vele,de ne nyaggass már!" és soha nem beszélt vele..

Amikor a fiam megszületett az anyós meghívta a rokonságot babanézőbe.. Azt hiszem azon a napon borult el az agyam amikor a vendégeknek mutatta a fiamat,és azt mondta nekik,hogy ha nem lenne papír arról hogy én szültem akkor simán letagadná,hogy én vagyok a gyerek anyja..Szerinte a lehető legjobb lépés az lenne,ha elfogadnám a pénzt amit felajánlott( a parti előtt)és lelépnék a fiamat ott hagyva nekik..Én csak égtem,és vártam,hogy a férjem megvédjen..De csak állt,és hümmögött. Erre én: Drágám!(anyósnak mondtam a vendégek előtt) én a helyedben jobban megnézném azt a gyereket..Látsz hasonlóságot a gyerek és a fiad között? Az eszedbe sem jutott,hogy a postás vagy a gázóra leolvasó srác az apa?? Na nézd meg jobban..Egyikünk sem szőke,mégis a fiam tejföl szőke gyerek!

Majd fogtam és a gyerekkel ott hagytam a társaságot..Nem mesélem el,hogy a vendégek elég gyorsan leléptek,és az anyósom,és a férjem részéről is akkora balhé lett,hogy azt hittem élve megesznek..Persze később a férjemmel is volt vitánk a hazugságom miatt,de hiába kértem,hogy védjen meg,álljon mellém..Ha jól emlékszem az eset után még 2 évig kínlódtam avval,hogy sosem védett meg,de onnantól kezdve én is visszafeleseltem..Majd egy nap elegem lett,és elváltam..

Rájöttem,hogyha az elején nem véd meg akkor már soha nem is fog..Én nem kecsegtetlek,hogy minden jóra fordul..Tudnia kell a párodnak,hogy téged bántanak,és neki meg kellene védenie téged,és nem a homokba dugni a fejét..Ne várj csodát..mert nem fog jönni..

2011. ápr. 18. 16:42
 22/24 A kérdező kommentje:

Hát téged sem irigyellek az biztos!

De annyiból csodállak téged,hogy volt bátorságod lépni,és

nem hagytad magad megalázni.

Azért durva hogy a férjed nem állt ki melletted.

Egy ilyen ember hogy védene meg másokkal szemben,és mikor lehetne rá számítani?

2011. ápr. 18. 18:00
 23/24 anonim ***** válasza:

Nagyi: Isten verje meg tetűvel!

Te: Vigyázzon mit kíván mert ha jogosulatlanul tesz ilyet, az könnyen visszaszáll magára!

2011. ápr. 18. 20:04
 24/24 anonim ***** válasza:
Pont ezt akartam írni, amit az utolsó:) visszaszáll az átok, ha nem jó okkal megy, ez talán a nagyinak is üt:) Amúgy sztem a párod tőle azért nem védett meg mert ő már rég rájött arra, amit leírtál, hogy nem hatna a dolog. Neked meg tojnod kell a fejére, megmondani esetleg, hogy megint milyen "butaságot" mondott, és nem felvenni a dolgot, ez zavarná csak igazán ( ha a párod amúgy ált. melletted áll másban, akkor állja meg a helyét a feltevésem)
2011. ápr. 18. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!