Más nő is úgy érzi, hogy a férjétől függ anyagilag?
Még ha ki is lépne egy házasságból, nem teheti, mert anyagilag még minimális szinten sem tudja eltartani magát. Házat venni egyedül képtelenség, egy albérlet megfizetése egy átlagfizetésből szintén. Ha gyerek van, főleg nagyon nehéz.
Én ilyen helyzetben vagyok, és mennék ezerrel, de nem tudok!! Úgy érzem, a férjem fogja vagyok, a rabszolgája. Más is van hasonló helyzetben?
A házunkon sok hitel van, amit ketten kell(ene) fizetnünk. Ha elmegyek, akkor is enyém a fele fizetnivaló, még a saját és a gyerek eltartása mellett.
Nem tudom, milyen igényeket kellene lejjebb adnom, mert valaki azt írta. Ne fürödjünk, vagy ne mossunk? Olyan komoly igényeim nincsenek, tisztaság legyen, és kajára legyen pénz.
A házat eladni lehetetlen. Nagyon bebuktuk a hitelt, és muszáj fizetni, rengeteg pénzünk van benne. Szóval, ha a felét fizetnem kell, akkor én azt nem tudom vállalni.
Nem panaszkodtam a 120-ra, csak ha belegondolok, hogy kb.50-60 egy albérlet (ettől olcsóbb hirdetéseket nem is nagyon látok), annak fizessem a rezsijét, bérletek megvétele, kaja, tisztítószerek, gyereknek ruha, cipő, iskolai fizetnivalók stb...
Igen, arra én is gondoltam, hogy elmegyek takarítani, de mivel váltott műszakban dolgozom, ezért ez is nehézkes.
Egyébként nem tudom, mi váltja ki némelyik válaszolóból ezt a "b.szogató stílust", nem panaszkodom, csak próbálok megoldást keresni a problémámra. Én most ezt nem érzem könnyűnek. Egyfolytában agyalok, hogy hogy lehetne megcsinálni, hogy mindenkinek jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!