Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más nő is úgy érzi, hogy a...

Más nő is úgy érzi, hogy a férjétől függ anyagilag?

Figyelt kérdés

Még ha ki is lépne egy házasságból, nem teheti, mert anyagilag még minimális szinten sem tudja eltartani magát. Házat venni egyedül képtelenség, egy albérlet megfizetése egy átlagfizetésből szintén. Ha gyerek van, főleg nagyon nehéz.

Én ilyen helyzetben vagyok, és mennék ezerrel, de nem tudok!! Úgy érzem, a férjem fogja vagyok, a rabszolgája. Más is van hasonló helyzetben?

2011. ápr. 18. 13:06
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
84%
10 éve, 4 gyerekkel, macskával :)
2011. ápr. 18. 13:45
 22/39 anonim ***** válasza:
68%
Legnagyobb butaság, amit valaki tehet, ha ítélkezik a másik felett.
2011. ápr. 18. 13:45
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Azért szerintem havi 120-ból ki lehet jönni. Nekem valamivel kevesebb a havi bevételem, és albérletben lakom a fiammal, meg tudunk élni.
2011. ápr. 18. 13:46
 24/39 A kérdező kommentje:

A házunkon sok hitel van, amit ketten kell(ene) fizetnünk. Ha elmegyek, akkor is enyém a fele fizetnivaló, még a saját és a gyerek eltartása mellett.

Nem tudom, milyen igényeket kellene lejjebb adnom, mert valaki azt írta. Ne fürödjünk, vagy ne mossunk? Olyan komoly igényeim nincsenek, tisztaság legyen, és kajára legyen pénz.

A házat eladni lehetetlen. Nagyon bebuktuk a hitelt, és muszáj fizetni, rengeteg pénzünk van benne. Szóval, ha a felét fizetnem kell, akkor én azt nem tudom vállalni.

2011. ápr. 18. 13:46
 25/39 anonim ***** válasza:
Szerintem sajnos sokan vannak így. Hallottam már 1-2 emberről, meg ismerek is párat, akik egyedül nem tudnának semmit sem kezdeni a felvett hitelek, kevés kereset stb miatt. Sajnos ez szar helyzet, de ez egy ilyen világ :-((((
2011. ápr. 18. 13:50
 26/39 anonim ***** válasza:
Kérdező, mekkora házatok van, és hol? Nem akarjátok elcserélni két lakásra? :)
2011. ápr. 18. 13:58
 27/39 anonim ***** válasza:
56%
Nettó 120?És Te erre panaszkodsz?Ha nem elég,akkor kiegészítésnek menjél el takarítani,vagy keress még munkát.Nagyon sokan ezt tesszük.Egyébként 120 ezerből meg lehet élni,biztos nem élnék csak azért valakivel,ha nem szeretem,hogy rabszolgája legyek,ahogy Te fogalmazol.
2011. ápr. 18. 13:59
 28/39 A kérdező kommentje:

Nem panaszkodtam a 120-ra, csak ha belegondolok, hogy kb.50-60 egy albérlet (ettől olcsóbb hirdetéseket nem is nagyon látok), annak fizessem a rezsijét, bérletek megvétele, kaja, tisztítószerek, gyereknek ruha, cipő, iskolai fizetnivalók stb...

Igen, arra én is gondoltam, hogy elmegyek takarítani, de mivel váltott műszakban dolgozom, ezért ez is nehézkes.

Egyébként nem tudom, mi váltja ki némelyik válaszolóból ezt a "b.szogató stílust", nem panaszkodom, csak próbálok megoldást keresni a problémámra. Én most ezt nem érzem könnyűnek. Egyfolytában agyalok, hogy hogy lehetne megcsinálni, hogy mindenkinek jó legyen.

2011. ápr. 18. 14:21
 29/39 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ahelyett, hogy azon torod a fejed, hogy hogy tudnal kilepni a hazassagodbol, esetleg azon gondolkodj, hogy hogyan lehetne rendbe hozni. Nem segitene, ha tobbet beszelgetnel a ferjeddel? Ha picit alkalmazkodnal? Tudod, senki sem tokeletes es nem biztos, hogy jobb lesz, miutan elvalsz. Pl. anyosom elvalt 30-as eveiben, a 2 gyereket nehezen tudta eltartani, nyuglodott anyagi problemai miatt, 2 munkahelyet kellett vallalnia. 60-as eveiben jar mar, mindig ujra ferjhez akart menni, megsem talalt jobbat, mint a volt ferje es mar nagyon banja a valast. Jol gondold meg, hogy mit csinalsz, mert nincs tokeletes ember. Egyszer valamiert megiscsak hozzamentel es kozosen gyereket vallaltatok. Persze ha ver teged, akkor azt ne hagyd. Biztos, hogy van olyan rokon, aki befogadna, ha nagyon rossz a helyzet. Lehet, hogy valaki olyan, akire nem gondolnal elsore. Ne szegyelj segitseget kerni.
2011. ápr. 18. 14:38
 30/39 anonim ***** válasza:
16%
Bocs,a 'ba..ó'stílust az váltja ki az emberekből,hogy nagyon de nagyon sokan még mindig 60 pár ezer forintot keresnek 3 műszakban,de nem itt keseregnek,hanem megoldják,és mennek szabadidejükben,vagy hétvégén takarítani,mosogatni,stb..Én is ezt teszem hosszú-hosszú évek óta,éjszaka takarítok irodákat,hétvégén meg magán házakat,lakásokat.Ja,és van főmunkám is,3 műszak.
2011. ápr. 18. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!