Más nő is úgy érzi, hogy a férjétől függ anyagilag?
Még ha ki is lépne egy házasságból, nem teheti, mert anyagilag még minimális szinten sem tudja eltartani magát. Házat venni egyedül képtelenség, egy albérlet megfizetése egy átlagfizetésből szintén. Ha gyerek van, főleg nagyon nehéz.
Én ilyen helyzetben vagyok, és mennék ezerrel, de nem tudok!! Úgy érzem, a férjem fogja vagyok, a rabszolgája. Más is van hasonló helyzetben?
Én ezelőtt is eltartottam magamat,fenn tudtam tartani egy másfél szobás albérletet,ma is fenntudnám ha ugy alakulna
mindig ugy csináltam hogy önálló legyek
Nekem még párom sincs, de ettől nagyon félek,hogy ilyen helyzetbe kerülök.
Remélem sikerül megoldani.
Anyaotthon vagy valami ehhez hasonó?
Családsegítő, párterápia, hát, ha sikerülne megoldani?
Sok sikert.
120ból simán fenn tudnám magam tartani,ennél kevesebből tettem még nemrég,albérlettel
50 elment albi+rezsi,kaja 30,többi meg a hülyeségre:)
most ketten 350 körül keresünk(nagyjából fele-fele arányban),albi 35 rezsi 30,kaja 50,telefon 10,kikapcsolódásra 15,benzin 15-20
100ezret félre tudunk tenni ugy hogy nem igazán spórolok csak megnézem hogy ne vegyek hülyeséget
13:10 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!