Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más nő is úgy érzi, hogy a...

Más nő is úgy érzi, hogy a férjétől függ anyagilag?

Figyelt kérdés

Még ha ki is lépne egy házasságból, nem teheti, mert anyagilag még minimális szinten sem tudja eltartani magát. Házat venni egyedül képtelenség, egy albérlet megfizetése egy átlagfizetésből szintén. Ha gyerek van, főleg nagyon nehéz.

Én ilyen helyzetben vagyok, és mennék ezerrel, de nem tudok!! Úgy érzem, a férjem fogja vagyok, a rabszolgája. Más is van hasonló helyzetben?

2011. ápr. 18. 13:06
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

ez a világ nem úgy van kitalálva, hogy az ember egyedül boldogulni tudjon. nem csak a nők, a férfiak se nagyon. amit leírsz, az a legtöbb esetben a férfire is igaz, ő sem keres annyit (noha jellemzően többet keres, mint a felesége), hogy egyedül fent tudja tartani magát.

szerintem ti is kölcsönösen egymás fogjai vagytok, csak neked nincs akkora önbizalmad, hogy ezt felismerd és felismertesd a férjeddel. akkor ugyanis sok minden megváltozhatna.

2011. ápr. 18. 13:20
 12/39 anonim ***** válasza:
35%

szerintem el tudnál boldugulni, csak akarnod kéne.

Afizud mellé gyerektartást és családi pótlékot is kapnál. a lakás nem tudom hogy van, de gyerekkel valószínű azt is te kapod. Mint egyedülálló magasabb a csp. Szerintem kezdj el számolni.

2011. ápr. 18. 13:22
 13/39 anonim ***** válasza:
71%
Én is függök, nem szeretem ezt, de néha elkerülhetetlen. Gyesen vagyok, és jelenleg a gyerektartás+csp+gyes igen nyomorult megélhetés lenne! Nem én akarok lépni, hanem a férjem, de ez is épp olyan "szép" helyzet. Az álmom egy munka, csakhogy nincs... Aki nem volt még ebben a helyzetben, sokszor azt hiszi, minden az emberen múlik. De sajnos nem adhatok munkát magamnak, és nem kényszeríthetem fegyverrel a bölcsődét, hogy felvegye a gyereket. Keress másik munkát, előbb-utóbb csak akad, ha nem is egyhamar.
2011. ápr. 18. 13:24
 14/39 anonim ***** válasza:
62%

Én is úgy érzem, hogy a férjemtől függök anyagilag - és ez így is van.

:-)

A férjem vállalkozó, hazahoz havi 4-500 ezret.

Én meg itthon vagyok, főzök-mosok-vasalok, takarítok, hozo-viszem a gyerekeket-foglalkozom velük.

Ha elmennék dolgozni, keresnék 100 ezret.

Nekem ez így sokkal jobb :-)

2011. ápr. 18. 13:25
 15/39 anonim ***** válasza:
81%
A legnagyobb butaság, amit nő tehet, hogy engedi, hogy anyagilag a férjétől függjön. Mindig kell B-terv.
2011. ápr. 18. 13:28
 16/39 anonim ***** válasza:
25%

Előző:

Régen rossz, ha így állsz hozzá egy kapcsolathoz.

2011. ápr. 18. 13:32
 17/39 anonim válasza:
58%
Jaj ne legyetek már ilyen okoskodóak.Lehet hogy a férje oda sem adná a házat ki tudja milyen ember.És gyerekkel még nehezebb.Kedves kérdező!ismerős a helyzeted mert anyukám is ebben a szituban van ő is menne de nincs miből pedig apám nagyon jól keres de nem igazán kapunk belőle,külföldön dolgozik 4havonta jár haza és mi arra az időre kapunk 200eft-ot hogy abból éljünk a számlákkal együtt ami lehetetlen.és én tudom jól ha elmennénk semmit sem adna nem hogy a vagyon felét!És még rá adásul mocskos egy ember is,anyukám már 16 éve a felesége(én 23 éves vagyok,sokáig élettársak voltak) és van egy hugom is.anyukám a 16 év alatt egyszer sem kapott szülinapjára ajándékot töle,sem karácsonyra SEMMIRE SEM!itt hagynánk mindent de nagyon nehéz,másik városba költözni(a gonosz családtagok elől) stb. :(
2011. ápr. 18. 13:32
 18/39 anonim ***** válasza:
73%

"Előző:

Régen rossz, ha így állsz hozzá egy kapcsolathoz."

Így állok, és köszönöm szépen, remekül érzem magam :-)

2011. ápr. 18. 13:37
 19/39 anonim ***** válasza:
51%

Mi az, hogy a férje nem adná a házat? Ha a bíróság megítéli, akkor nincs mit vitázni.

És hogy milyen ember? meg jaj, mit fog csinálni, ha felmérgesítik. De leélni egy életet, egy gyereket hagyni annak az embernek a közelében, akinél félsz, hogy megmérgesedik, azt lehet?

Soha nem fogom tuidni felfogni ezt. Csak a tehetetlenség az ami ott tart egy nőt egy férfi mellett, ha már nem akarja.

2011. ápr. 18. 13:39
 20/39 anonim ***** válasza:
23%

"Így állok, és köszönöm szépen, remekül érzem magam :-)"

Mióta vagytok együtt?

Mi 18 éve, és én is - ő is, köszönjük szépen, remekül érezzük magunkat!

:-)

2011. ápr. 18. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!