Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap nagyon összevesztünk a...

Tegnap nagyon összevesztünk a párommal. Mi a véleményetek erről? Bocsi kicsit hosszú lesz.

Figyelt kérdés

Szóval amit tudni kell hogy én sajnos nagyon féltékeny típus vagyok. Tegnap megnéztem az előzményeket a gépen, és láttam hogy a párom beszélget 2 lánnyal, vagyis csak köszöntek neki ő pedig visszaköszönt.

Nagyon mérges lettem, lent volt az udvaron, és kiabáltam neki hogy azonnal jöjjön fel, meg hogy képzeli ezt.

Kiderült hogy régi ismerősei és semmi több.

Nagyon mérges lett azt mondta hogy elege van belőlem és ha nem fejezem ezt be ennyi volt.

Van egy 21 hónapos kisfiunk.

A jelszavát is megváltoztatta, mert mindig ellenőrizgettem.Azt mondta hogy nem tud így élni.

Szeretnék megváltozni, nagyon szégyellem magam emiatt.

Mit tegyek?

2011. ápr. 18. 11:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez már nagyon túlzás! Nehogy már letold szegényt, ahányszor ráköszön valaki a neten! Annyi régi ismerős rátalál az emberre a neten, régi munkatársak, osztálytársak... Most a párod végig attól féljen, hogy ha már szól hozzá valaki egy szót, leordítod? Nem csodálom, hogy megváltoztatta a jelszavát!

Hagyd ezt abba, mielőtt elveszítenéd!

2011. ápr. 18. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!