Mit tegyek? A párommal összevesztünk! Részeltek lent!
Figyelt kérdés
26 hetes terhes vagyok és most közölte a párom hogy fel is út le is út ! Van egy 4 éves kisfiunk és ott előtte lehordott mindennek csak nem jónak ? Külföldön élek és nincs semmi kilátás sem otthon sem itt ! Szerintetek mi legyen ? Nagyon kész vagyok idegileg ! Segítsetek !!!2009. okt. 31. 19:44
1/21 anonim válasza:
Leírhatnád mit "tettél" ami miatt ilyen lett, hacsak nem arra vagy kiváncsi hogy milyen szemét a férjed.
2/21 anonim válasza:
Úgy érted, teljesen -azaz a párodnak- kiszolgáltatott helyzetben vagy?
3/21 A kérdező kommentje:
Bocsi igazatok van elmaradt az én bűnöm ! Van egy játék amivel szó szerint egész nap játszik ! Telefonon felhívott hogy mit hogy csináljak és nem értettem mivel a játékhoz sem nagyon tudok hozzá szólni ! Ennyi volt az egész ! Szerintem nem nagy a bűnöm !
2009. okt. 31. 19:55
4/21 anonim válasza:
Biztos,hogy teljesen komolyan gondolta??Bár elég ocsmány dolog,amit csinált,főleg,h a gyerek is hallotta!Meg kell beszélni.
5/21 anonim válasza:
na egy normális ember ezért nem rakja ki a szűrödet, főleg nem terhesen... ezt nem nagyont tudom elképzelni...
6/21 A kérdező kommentje:
igaz rengetegszer kaptam már ezt a fejemhez de most nagyon komoly a dolog ! teljesen kész vagyok pedig nem szoktam ! nem is sírok előtte nehogy meglássa a gyengeségem mert annak csak örülne és még lelkileg belém rúgna még egyet amit nem hiszem hogy kibírnék !
2009. okt. 31. 20:07
7/21 anonim válasza:
AZ ilyet el kell hagyni,és kész!Gyerekek ide-vagy oda!!Mi lesz a köv. húzása??Megver??
8/21 anonim válasza:
Minek akarsz akkor vele élni, ha szerinted csak arra vár, hgy minél többször bánthasson?
9/21 A kérdező kommentje:
nem akarok én sem így élni de nem tudok mit tenni !!! az egyik válaszoló írta amivel egyet értek hogy ki vagyok szolgáltatva neki ! azt is mondta hogy a gyerek nélkül mehetek csak ! DE ŐT NEM HAGYOM SEMMIÉRT !!!
2009. okt. 31. 20:18
10/21 anonim válasza:
most komoly azért bánt, mert Te nem értesz az ő kedvenc játékához?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!