Mit tegyek? A párommal összevesztünk! Részeltek lent!
11/21 A kérdező kommentje:
ez így igaz sajnos ! egy vicc az egész hogy ilyen miatt képes engem elzavarni és lehordani mindennek a gyerek előtt !! de az a baj hogy ez a valóság és most nem tudom hogy másszak ki belőle !
Pedig addig kell valami okosat kitalálnod, amíg csak egy gyerekkel kell ezt megtenned! Ha megszületik a pici, még nehezebben mozdulsz, még inkább a párodra szorulsz. Aki sajnos nem tűnik valami támogató, törődő, gondoskodó embernek.
Végső megoldásként anyaotthon, ahol a gyerekkel együtt befogadnak.
2009. okt. 31. 20:44
ugye azt te sem hiszed, hogy a játék miatt akar elzavarni?? ez csak egy ürügy. Gondolom vannak komolyabb problémák is, és nem hiszem ezek annyira újkeletűek lennének. Kérdezhetek valamit ,miért vállaltad be a második babát is?
2009. okt. 31. 21:07
És még zsarol is a gyerekkel?! Te tényleg teljesen ki vagy szolgáltatva és porig vagy alázva. Úgy tűnik, nem a férjed ez a féreg. Azért egy házasságban ezt nem merné megcsinálni. Nem érdemes ragaszkonod hozzá. Fogd a gyereket és vedd fel a nyulcpőt. Valahol talán így is befogadnak, de mindenképpen haza kellene jönnöd. Itthon csak van valakid! Ezt a pasast meg húzd le a WC-n és ne hagyj magadból megalázott roncsot csinálni. Felejtsd el, mert amiért ezt kaptad, csak egy ürügy. Lehet, hogy akkor is így jártál volna, ha a reggeli kávét nem 50 fokosan teszed eléje, hanem csak 40 fokosan.
2009. okt. 31. 21:18
15/21 A kérdező kommentje:
a második babát együtt terveztük meg ! idáig minden szép és jó volt köztünk ! voltak veszekedések de az mindig meg tudtuk normálisan beszélni de egy 2-3 hete nem lehet vele bírni ! mindig mások előtt szid a családfámat előveszi ! elmennék de nem tudom hova ! otthon sem lenne jobb a helyzet ! félek hogy megkeres és elvenné tőlem a gyerekeket mert ő jobb anyagi helyzetben van ! valamit megpróbálok kiokoskodni ! az útlevelünket már eldugtam nehogy az is vissza tartson !
2009. okt. 31. 22:37
17/21 A kérdező kommentje:
félek hogy valamelyik ismerős rám ismer ! kedves utolsó ha meg kérhetnélek keress fel privátban hogy tudjam ki vagy pontosan !
Remélem megértitek a félelmeimet ! Gyanakvónak kell lennem !!
Ne hagyd már magad megalázni.Nem hiszem,h otthon rosszabb lehetne,a gyerekeket meg nem lehet csak úgy elvenni egy anyától,főleg nem azt,aki még a pocakjába van!
2009. okt. 31. 23:22
19/21 A kérdező kommentje:
2 gyermekem van ! az egyiket a szívem alatt hordom , a másik 4 éves ! Azon gondolkozom hogy mit tehettem hogy így büntetnek ! Engem lelkileg lehet csak bántani , ha megütnének nem foglalkoznék vele azt meg lehet védeni ! nem akarok így élni én sem ! holnap megteszem a kezdő lépéseket ! köszönök nektek mindent ! remélem legközelebb már jobb hírrel tudok szolgálni , hogy minden megoldódott ! jól esett hogy valaki mellett is áll még ha csak így anoním emberként is ! szívből köszönöm nektek ! szép álmokat és probléma mentes , boldog életet kívánok nektek !
Igen,hihető,hogy a párod a játék miatt el akar zavarni.
Az ilyen embereket hívják függőnek.
Ezért ha a párod hajlandó felismerni ezt és kezeltetni magát,akkor maradj,ha nem,akkor megmondhatod,hogy örökre búcsuzzon el tőletek,mert nem lesz egy bíróság,aki engedi majd hozzá a gyermekeit.
Olyan nincs,hogy nem tudsz egyedül boldogulni ,többezer nőnek sikerült.Neked miért ne sikerülne?
2009. nov. 1. 12:04
Kapcsolódó kérdések: