ADNÁTOK TANÁCSOT? Tegnap nagyon összevesztünk a párommal én hibámból.
Őszinteség és sok beszélgetés.
Mindennap próbáld kimutatni mennyire szereted, egy ölelés egy puszi egy csók, érezze h a legjobb barátja is vagy egyben akivel mindent megbeszélhet.
Mondjátok el egymásnak az igényeiteket, hogy ki mit vár el a másiktól, ez nagyon fontos. Vigyetek új dolgot a kapcsolatba, hidd el ez működni fog nekem is működik:)
Szia! Én úgy gondolom őszinteséggel sok mindent el lehet érni. Azt is gondolom továbbá, hogy ha szeret a párod, akkor nincs az a dolog amit ne lehetne megbocsájtani. (persze megcsalás, bántalmazás, erőszak kivétel, de gondolom nem ez történt)
Igazából én bármit megtudnék bocsájtani (a fentieken kívül) a páromnak, főleg idő múltával és ha látom, hogy megbánta...
Szerintem ezek a süss finomat, főzz valami jó vacsorát nem feltétlenül a megbánás jelei, nem egy "bocsánatkérő gesztus".
Ellenben ha odaállsz elejébe és elmondod, hogy sajnálod ami történt, és hogy nagyon szereted. Szerintem megbocsájt, ha nem is azonnal de idővel. Aztán lehet utána sütni-főzni...(én nem szeretem akik tárgyakkal, sütivel stb-vel kérnek bocsánatot, engem ne akarjon senki "megvásárolni")
Sok sikert és remélem valóban kibékültök:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!