Tegnap nagyon összevesztünk a párommal. Mi a véleményetek erről? Bocsi kicsit hosszú lesz.
Szóval amit tudni kell hogy én sajnos nagyon féltékeny típus vagyok. Tegnap megnéztem az előzményeket a gépen, és láttam hogy a párom beszélget 2 lánnyal, vagyis csak köszöntek neki ő pedig visszaköszönt.
Nagyon mérges lettem, lent volt az udvaron, és kiabáltam neki hogy azonnal jöjjön fel, meg hogy képzeli ezt.
Kiderült hogy régi ismerősei és semmi több.
Nagyon mérges lett azt mondta hogy elege van belőlem és ha nem fejezem ezt be ennyi volt.
Van egy 21 hónapos kisfiunk.
A jelszavát is megváltoztatta, mert mindig ellenőrizgettem.Azt mondta hogy nem tud így élni.
Szeretnék megváltozni, nagyon szégyellem magam emiatt.
Mit tegyek?
Szia!
Megértelek, mert én is hasonló típus vagyok, mint te. Van okod féltékenységre egyébként? Mert ha nincs, akkor egy kicsit sajnos sok, amit csinálsz. Gondolj bele az ő helyzetébe, szerintem te sem szeretnéd ezt.
Lehet, hogy ennek a kóros féltékenységnek egy korábbi csalódás az oka, esetleg önértékelési problémák, stb. Szóval ha ő nem ad okot rá, akkor lehet, hogy előbb a "saját házat tájékán" kellene körülnézned. Elégedett vagy magaddal, a kapcsolatoddal, az életeddel?
Tényleg nem bántásból írom, amit írok, de így tönkreteszed a kapcsolatodat. Legközelebb mielőtt így kirohannál, gondold végig, hogy jogos-e, amit érzel, vagy csak "hiszti".
Teljesen igazatok van. Természetesen bocsánatot kértem és megbeszéltük a dolgokat.
A legfőbb ok az az hogy nem mutatja ki igazán azt hogy szeret. Azt mondja azért mert ha nyálas lenne akkor nem szeretném ennyire.
péntek esténként el szokott menni a haverjaival találkozni, de nem szórakozóhelyre csak összegyűlnek és beszélgetnek.
Én nem tudok menni mert nincs aki vigyázzon a kisfiunkra.
Sokat vagyok egyedül a fiammal és szerintem ez is ok lehet erre a viselkedésre.
2 hónapja költöztünk külön.
Nem akarom magam mentegetni de az én helyzetem sem olyan könnyű...
Valahol megérdemlem mert tényleg nem adott rá soha okot hogy így viselkedjek vele.
Fordított helyzetben én sem tudnám ezt elviselni hosszútávon.
Ő soha nem ellenőrizget pedig ő is tudja a jelszavamat mindenhova.
Mondta hogy soha nem hagyna el engem de változzak meg mert ezzel a viselkedéssel csak ellököm magamtól...
próbálj meg vele úgy viselkedni, mint értelmes felnőtt emberek szoktak egymással, akkor nem lesznek ilyen veszekedések. ember, Ti szülők vagytok! annak a kisfiúnak az anyukája és apukája...hogy akarod felnevelni, ha még talán nála is gyerekesebb vagy? írtam már másnak is itt, akinek szintén ez volt a gondja (féltékenykedés): ez egy nagyon rossz szokás. nehéz róla leszokni, de nem lehetetlen (ahogy a körömrágásról, cigarettáról, káromkodásról stb. is le lehet szokni). csak egy kis tudatosság kell hozzá, és önfegyelem. az elején nehéz, mikor párszor "rajatkapod magad", hogy "már megint hülye vagyok", de ha leszoktál róla, utána sokkal könnyebb és szebb lesz az életetek, hidd el!
sok erőt és kitartást hozzá!
"Ahogyan a férjünk zsebében sem túrkálunk"
Tudom, tudom, hogy nem így érteteted, de muszály megírnom, hogy én bizony minden zsebét kikutatom s keményen TURKÁLOK!:D Mosásnál ugyanis elengedhetetlen, egy egész zsebkendőkészletet, meg aprót szokott rejtegetni :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!