Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Semmi sem jön össze az életben...

Semmi sem jön össze az életben. Meddig kell ezt türni?

Figyelt kérdés

Már unom az egész életet. Semmi sem jön össze már több mint 30 éve. Szinte senkim, és semmim nincs. Mindíg falakba ütkzök akár hányszor próbálkozok bármivel. Már meguntam. Anyagiakban sem tudok elörébb jutni, hiába próbálkozok, társam sincs, bárhol, bármit csinálok, mindenhol az egyedüllétet vonzom be. Már az is csak illúzió hogy legyen egy saját/

v.legalább nevelt gyerekem. Kipróbáltam már mindent, még a sok "hókuszpókusz" -emberek, és az agyturkászok is csödöt vallottak. Internet,beszélgetések,társkeresö,vallás,hit,méregdrága tréningek,híres pszichologusok és pszichiáterek,pozitív gondolkodás,könyvek,határozott lépések/tettek,amatör öngyilkossági kísérlet,alkohol,drog - bármivel próbálkoztam az életben ami mást megváltoztat nálam mind csödöt vallottak. Ugyanugy, és ugyanott maradtam, semmi sem változik, sem elöre sem hátra, sem kifelé az életböl. Már egyáltalán nem félek a haláltól; - lesz*rom, bár az sem sikerült. De annyira (sajnos?) meg még nem hülyültem meg hogy drasztikusabb eszközökhöz folyamodjak. Bár az is szívás hogy anya miatt nem tehetem meg: nem tudnék megbocsátani magamnak ha rá gondolok. Ördögi kör, egy csapda az életem. Legalább lenne valakim vagy egy cél az életemben akiért/amiért érdemes küzdeni. De a tárgyi célok így egyedül nem különösebben érdekelnek, szemfényvesztés múló csábítás az egész, párkapcsolat terén meg már leírtam hogy mi a helyzet. Olyan mintha nem is léteznék ebben a világban, de mégis itt kell rostokolnom. Csak lennék már túl rajta végre... Bár amilyen "szerencsém" volt eddig, biztos élek majd vagy 130évet ebben a nagy sz*rban.

2011. ápr. 17. 22:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szidni akarunk, hanem felrázni! Ülj le szépen, fogj egy papírt és tollat és írd le rá, hogy milyen célokat akarsz megvalósítani az életben és vezesd le, hogy ezeket miként lehetne elérni. Itt jön a lényeg: kezdd el megvalósítani az álmaidat! Lehet, hogy nem lesz könnyű és biztosan nagyon sok munkába, időbe, energiába kerül majd, de ahogy jönnek az apróbb sikerek, egyre lelkesebb leszel majd és egyre optimistább. Ahogy pedig te magad is megváltozol, megtalál majd a szerelem is.
2011. ápr. 17. 22:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Együttérzést szeretnél vagy tanácsot? Utóbbit csak akkor írom le, ha tudom, hogy tényleg arra van szükséged.
2011. ápr. 17. 22:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

" második Válaszolónak: Jó igazad van. Csakhogy ettöl még nem változik meg semmi. Ö nem tudja megoldani helyettem ezeket a problémákat. A pesszimista/optimista gondolkodás viszonyát meg hagyjuk. Ha más már annyiszor próbálkozott volna ezekkel kapcsolatban mint én, rég megunta volna még azt is hogy másokat ilyen jelzövel illessen."

Második vagyok

Nézd,én is írhatnék regényt hogy milyen szar,és pocsék volt az életem..Kezdhetem avval,hogy volt egy "anya" aki egész életében agresszív alkoholista,aki engem úgy hozott a világra,hogy az orvosok nem tudták,hogy hova vigyék előbb.A szülőszobára vagy a detoxikálóba. Úgy nőttem fel,hogy egy alkoholista nő ütött,vert,megalázott,és egyszer az életemre tört..

Panaszkodhatnék hogy menekültem egy olyan házasságba,ahol élőhalott lettem.A házasságom rabja lettem.Engedéllyel a sarki boltba sem mehettem. Panaszkodhatnék,hogy amikor végre kimertem lépni a házasságomból semmim sem volt azon a ruhán kívül ami éppen rajtam volt..

Panaszkodhatnék,hogy évekig nem tudtam dolgozni,mert mindenhonnan elküldtek avval,hogy az orvosi vizsgálaton a rossz hallásommal megbuktam. Vagy egyik évben az utcán ájultam el,kis híján megfulladtam.Senki nem segített,mert azt hitték drogos,vagy részeg vagyok.A kórházban tudtam meg,hogy az immunrendszerem a béka segge alatt,és súlyos asztmás lettem.A silány immunrendszeremnek köszönhetően minden évben valamire allergiás leszek.Panaszkodhatnék,hogy a nyári hónapokban elvesztem a szagló és ízlelő érzékeimet,és úgy nézek ki hónapokig mint aki állandóan bőg,mert potyognak a könnyeim az allergia miatt,és állandóan folyik a orrom..Egy kínlódás az életem..Panaszkodhatnék,hogy napok alatt egyszerűen kipotyogott pár fogam mert kiderült,hogy petefészek daganatom van.(kipakoltak)

Még nagyon sok mindenért panaszkodhatnék..de minek?? Jobb lesz?? Nem..Gazdagabb leszek? nem ,egészséges leszek? nem!

Így egy dolgot teszek.Örülök másnak.Örülök,hogy nem vagyok béna.Örülök,hogy teljesen süket sem vagyok,még hallok..Örülök annak,hogy a napokban láttam egy gyönyörű filmet,vagy egy tök jó könyvet olvastam.Örülök annak,hogy állandóan mosolygok,és észrevettem,hogy ragadós a mosolyom..Még az idegenek is visszamosolyognak.Így ismerkedtem meg pár emberrel akik ma jó barátaim.Így ismerkedtem meg a férjemmel aki imád..

Igyekszem jobbá tenni az életemet...Nem telik külföldi nyaralásra? Igen,nem telik..De hiszen Magyarország is csodás ország,és itt is van mit látni..Így 38 évesen életemben először sátorozni kezdtem.Elmentem túrázni,pedig előtte már az is kín volt,hogy gyalog menjek 2 buszmegállót. Érdekes,emberekkel hozott össze a sors a túra alatt.Nem telik zsír új AUDI autóra? nem telik..de nem baj..még jogsim sincs..De tudom,hogy ha 60 évesen is de egyszer leteszem a jogsit..

Nem telik medencés nagy kertes házra..Nem telik..de örülök annak,hogy nem a híd alatt alszom,és télen van egy hely ahol fűtött lakásba megyek...

Ha csak sírunk,és nem vesszük észre az apró örömöket,ha azt hisszük,hogy pár gyógyszer bevétele,öngyilkosság,drog,alkohol megold mindent ..nos ez butaság..Aki ezeket felsorolja,hogy "én ezeket is csináltam,mert el vagyok keseredve" az meg is érdemli hogy ilyen életképtelen legyen..

Nem árt nyitott szemmel járni,és észrevenni az élet apróbb örömeit..

2011. ápr. 17. 23:07
 14/14 anonim ***** válasza:
13-as! Ez nagyon szép volt!:)
2012. jún. 6. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!